FoodisGood

לביבות ירק ובצל ירוק מטוגנות

מתכון ללביבות בצל ירוק וירק מושלמות לארוחת ערב. לביבות פיקנטיות וטעימות במיוחד שכדאי להגיש לצד שמנת חמוצה או לבן.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time20 minsTotal Time35 mins
 5 תפוחי אדמה
 1 בצל
 2 ביצים
 2 כפות פירורי לחם
 מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
 חופן כוסברה קצוצה
 חופן פטרוזיליה קצוצה
 מעט תבלין צ'ילי חריף (לפי הטעם)
1

את תפוחי האדמה והבצל נקלוף, נשטוף ונגרד בפומפייה על הצד הגס לתוך קערה גדולה.

2

נעביר למסננת עדינה ונסנן היטב מכל הנוזלים.

3

נקצוץ את הירק והבצל הירוק, נוסיף לקערה יחד עם שאר מצרכי המתכון ונטרוף היטב.

4

תתקבל עיסה נוזלית, זה בסדר.

5

נחמם שמן במחבת ובעזרת כף מזיגה ניצוק למחבת החמה כף מעיסת הלביבות ונשטח מעט.

6

נטגן כ-2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.

7

נוציא את הלביבות לנייר סופג ונגיש בערימה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ מעל.

Ingredients

 5 תפוחי אדמה
 1 בצל
 2 ביצים
 2 כפות פירורי לחם
 מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
 חופן כוסברה קצוצה
 חופן פטרוזיליה קצוצה
 מעט תבלין צ'ילי חריף (לפי הטעם)

Directions

1

את תפוחי האדמה והבצל נקלוף, נשטוף ונגרד בפומפייה על הצד הגס לתוך קערה גדולה.

2

נעביר למסננת עדינה ונסנן היטב מכל הנוזלים.

3

נקצוץ את הירק והבצל הירוק, נוסיף לקערה יחד עם שאר מצרכי המתכון ונטרוף היטב.

4

תתקבל עיסה נוזלית, זה בסדר.

5

נחמם שמן במחבת ובעזרת כף מזיגה ניצוק למחבת החמה כף מעיסת הלביבות ונשטח מעט.

6

נטגן כ-2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.

7

נוציא את הלביבות לנייר סופג ונגיש בערימה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ מעל.

Notes

לביבות ירק ובצל ירוק מטוגנות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן