FoodisGood

פאי חלבה ואגוזים בקלות

קינוח מושלם לכל מטרה שמכינים בקלות. פאי חלבה ואגוזים עם סירופ מייפל, פאי ריחני, מיוחד וטעים.

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time30 minsTotal Time1 hr
לבצק
 100 גרם חמאה
 1 ביצה
 1 כף סוכר
 1 ורבע כוסות קמח
 גרידה מלימון 1 (לא חובה)
 1 שקית סוכר וניל
למילוי
 150 גרם אגוזים
 150 גרם חלבה מפוררת
 100 גרם שקדים מולבנים קצוצים גס
 סירופ מייפל
1

תחילה נכין את הבצק: נלוש היטב את כל מצרכי הבצק עד לכדי כדור בצק נוח. נכסה את הבצק ונניח למנוחה של 20 דקות.

2

לאחר מנוחה נרדד את הבצק לגודל תבנית פאי 26, נשטח על התבנית ונהדק בצדדים.

3

בעזרת מזלג נחורר את הבצק שעל התבנית.

4

נפזר אגוזים וחלבה ונאפה את הפאי בתנור חם על 170 מעלות כ- 20 דקות.

5

נוציא את הפאי מהתנור, נפזר שקדים פרוסים ונזליף סירופ מייפל בצורת שתי וערב.

6

נחזיר לתנור החם לעוד 10 דקות אפייה, יש לשים לב ובמידה והשקדים משחימים לפני הזמן להוציא את הפאי מהתנור.

Ingredients

לבצק
 100 גרם חמאה
 1 ביצה
 1 כף סוכר
 1 ורבע כוסות קמח
 גרידה מלימון 1 (לא חובה)
 1 שקית סוכר וניל
למילוי
 150 גרם אגוזים
 150 גרם חלבה מפוררת
 100 גרם שקדים מולבנים קצוצים גס
 סירופ מייפל

Directions

1

תחילה נכין את הבצק: נלוש היטב את כל מצרכי הבצק עד לכדי כדור בצק נוח. נכסה את הבצק ונניח למנוחה של 20 דקות.

2

לאחר מנוחה נרדד את הבצק לגודל תבנית פאי 26, נשטח על התבנית ונהדק בצדדים.

3

בעזרת מזלג נחורר את הבצק שעל התבנית.

4

נפזר אגוזים וחלבה ונאפה את הפאי בתנור חם על 170 מעלות כ- 20 דקות.

5

נוציא את הפאי מהתנור, נפזר שקדים פרוסים ונזליף סירופ מייפל בצורת שתי וערב.

6

נחזיר לתנור החם לעוד 10 דקות אפייה, יש לשים לב ובמידה והשקדים משחימים לפני הזמן להוציא את הפאי מהתנור.

Notes

פאי חלבה ואגוזים בקלות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן