פאי חלבה ואגוזים בקלות
קינוח מושלם לכל מטרה שמכינים בקלות. פאי חלבה ואגוזים עם סירופ מייפל, פאי ריחני, מיוחד וטעים.
תחילה נכין את הבצק: נלוש היטב את כל מצרכי הבצק עד לכדי כדור בצק נוח. נכסה את הבצק ונניח למנוחה של 20 דקות.
לאחר מנוחה נרדד את הבצק לגודל תבנית פאי 26, נשטח על התבנית ונהדק בצדדים.
בעזרת מזלג נחורר את הבצק שעל התבנית.
נפזר אגוזים וחלבה ונאפה את הפאי בתנור חם על 170 מעלות כ- 20 דקות.
נוציא את הפאי מהתנור, נפזר שקדים פרוסים ונזליף סירופ מייפל בצורת שתי וערב.
נחזיר לתנור החם לעוד 10 דקות אפייה, יש לשים לב ובמידה והשקדים משחימים לפני הזמן להוציא את הפאי מהתנור.
Ingredients
Directions
תחילה נכין את הבצק: נלוש היטב את כל מצרכי הבצק עד לכדי כדור בצק נוח. נכסה את הבצק ונניח למנוחה של 20 דקות.
לאחר מנוחה נרדד את הבצק לגודל תבנית פאי 26, נשטח על התבנית ונהדק בצדדים.
בעזרת מזלג נחורר את הבצק שעל התבנית.
נפזר אגוזים וחלבה ונאפה את הפאי בתנור חם על 170 מעלות כ- 20 דקות.
נוציא את הפאי מהתנור, נפזר שקדים פרוסים ונזליף סירופ מייפל בצורת שתי וערב.
נחזיר לתנור החם לעוד 10 דקות אפייה, יש לשים לב ובמידה והשקדים משחימים לפני הזמן להוציא את הפאי מהתנור.