לביבות ירק וכרובית מטוגנות (צמחוני)
מתכון מעולה ללביבות ירק עם כרובית וסולת, לביבות קלות להכנה וטעימות במיוחד לארוחת צהריים לצמחוניים ולא רק.
1 בצל
צרור פטרוזיליה
צרור וכסברה
1/4 כרובית (רק הפרחים)
3 ביצים / 5 כפות טחינה גולמית מלאה לקציצות טבעוניות
1/2 כוס פירורי לחם
3 כפות סולת
תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, כמון בנדיבות, פפריקה אדומה, מעט קינמון
שמן לטיגון חצי עמוק
1
בקערת המג'ימיקס (או בכל מטחנה אחרת) נטחן ירק וכרובית.
2
נעביר לקערה ונוסיף פירורי לחם, סולת ותבלינים ונערבב היטב.
3
נוסיף את הביצים ונערבב עד לתערובת אחידה.
4
נחמם שמן חצי עמוק במחבת, ניצור קציצות מהעיסה ונטגן משני הצדדים עד להשחמה יפה.
Ingredients
1 בצל
צרור פטרוזיליה
צרור וכסברה
1/4 כרובית (רק הפרחים)
3 ביצים / 5 כפות טחינה גולמית מלאה לקציצות טבעוניות
1/2 כוס פירורי לחם
3 כפות סולת
תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, כמון בנדיבות, פפריקה אדומה, מעט קינמון
שמן לטיגון חצי עמוק
Directions
1
בקערת המג'ימיקס (או בכל מטחנה אחרת) נטחן ירק וכרובית.
2
נעביר לקערה ונוסיף פירורי לחם, סולת ותבלינים ונערבב היטב.
3
נוסיף את הביצים ונערבב עד לתערובת אחידה.
4
נחמם שמן חצי עמוק במחבת, ניצור קציצות מהעיסה ונטגן משני הצדדים עד להשחמה יפה.