FoodisGood

לביבות ירק וכרובית מטוגנות (צמחוני)

מתכון מעולה ללביבות ירק עם כרובית וסולת, לביבות קלות להכנה וטעימות במיוחד לארוחת צהריים לצמחוניים ולא רק.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time25 minsTotal Time40 mins
 1 בצל
 צרור פטרוזיליה
 צרור וכסברה
 1/4 כרובית (רק הפרחים)
 3 ביצים / 5 כפות טחינה גולמית מלאה לקציצות טבעוניות
 1/2 כוס פירורי לחם
 3 כפות סולת
 תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, כמון בנדיבות, פפריקה אדומה, מעט קינמון
 שמן לטיגון חצי עמוק
1

בקערת המג'ימיקס (או בכל מטחנה אחרת) נטחן ירק וכרובית.

2

נעביר לקערה ונוסיף פירורי לחם, סולת ותבלינים ונערבב היטב.

3

נוסיף את הביצים ונערבב עד לתערובת אחידה.

4

נחמם שמן חצי עמוק במחבת, ניצור קציצות מהעיסה ונטגן משני הצדדים עד להשחמה יפה.

Ingredients

 1 בצל
 צרור פטרוזיליה
 צרור וכסברה
 1/4 כרובית (רק הפרחים)
 3 ביצים / 5 כפות טחינה גולמית מלאה לקציצות טבעוניות
 1/2 כוס פירורי לחם
 3 כפות סולת
 תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, כמון בנדיבות, פפריקה אדומה, מעט קינמון
 שמן לטיגון חצי עמוק

Directions

1

בקערת המג'ימיקס (או בכל מטחנה אחרת) נטחן ירק וכרובית.

2

נעביר לקערה ונוסיף פירורי לחם, סולת ותבלינים ונערבב היטב.

3

נוסיף את הביצים ונערבב עד לתערובת אחידה.

4

נחמם שמן חצי עמוק במחבת, ניצור קציצות מהעיסה ונטגן משני הצדדים עד להשחמה יפה.

Notes

לביבות ירק וכרובית מטוגנות (צמחוני)

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן