
מצרכים למתכון
300 גרם כבד עוף (צלוי מטעמי כשרות)
300 גרם חזה עוף טרי
300 גרם לבבות עוף
100 גרם טחול
2 בצלים גדולים פרוסים לאורך
כף גדושה כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
קמצוץ פפריקה חריפה
רבע כפית כורכום
חצי כפית מלח
הוראות הכנה
מתחילים בניקיון טוב של כל מרכיבי המעורב, דגש מיוחד על ניקיון הלבבות.
לאחר ניקיון יסודי חותכים את כל הבשרים לקוביות.
משתמשים במחבת גדולה וכבדה ובה מחממים שמן זית ומתחילים לטגן את הבצל.
כשהבצל מזהיב מוסיפים למחבת את הלבבות ומטגנים יחד עם הבצל כ-3 דקות.
כעת מוסיפים את הכבדים והטחול יחד עם כל התבלינים, מערבבים בעדינות ומטגנים הכל יחדיו כ-10 דקות.
כשהבשרים מוכנים, המעורב מוכן. מגישים חם חם עם מעט שמן זית מעל. אל תשכחו את הפיתות, החומוס וסלט הירקות הטרי. בתאבון.
1 דירוגים וחוות דעת
חופית
אין על המתכונים של מני