FoodisGood

קלופס: כדורי בשר ממולאים בביצה קשה

AuthornavamalkaCategory, DifficultyBeginner

מתכון לקציצות קלופס טעימות - קציצות בשר ממולאות בביצים קשות ומטוגנות. קציצות גדולות וטעימות שמומלץ להגיש כמנה עיקרית לצד תוספת.

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time30 minsTotal Time1 hr
 10 ביצים קשות
 1/2 קילו בשר טחון
 בצל גדול מגורד
 תפוח אדמה מגורד
 1/4 צרור כוסברה קצוצה
 1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
 מלח, פלפל, אבקת מרק, בהרט
 2 כפות מים קרים
 5 כפות פירורי לחם
לציפוי
 2 ביצים טרופות
 פירורי לחם + שומשום
1

לאחר גירוד הבצל ותפוח האדמה נסחט היטב את הנוזלים ונעביר לקערה גדולה.

2

נוסיף לקערה גם בשר טחון, ירק, תבלינים, מים ופירורי לחם.

3

נערבב היטב לתערובת אחידה, נכסה ונניח במקרר לכחצי שעה.

4

נקלוף את הביצים הקשות, נוציא את תערובת הקציצות מהמקרר.

5

ניקח כמות של קציצת בשר, נגלגל ונשטח דק על כף היד.

6

נניח במרכז הבשר ביצה קשה ונגלגל סביבה את הבשר ליצירת קציצה אחידה וללא חורים.

7

נטבול כל קציצה בביצים ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם ושומשום.

8

נטגן את הקציצות בשמן חצי עמוק עד להשחמה יפה.

במידה ונשארה תערובת בשר ניתן לטגן קציצות רגילות.

Ingredients

 10 ביצים קשות
 1/2 קילו בשר טחון
 בצל גדול מגורד
 תפוח אדמה מגורד
 1/4 צרור כוסברה קצוצה
 1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
 מלח, פלפל, אבקת מרק, בהרט
 2 כפות מים קרים
 5 כפות פירורי לחם
לציפוי
 2 ביצים טרופות
 פירורי לחם + שומשום

Directions

1

לאחר גירוד הבצל ותפוח האדמה נסחט היטב את הנוזלים ונעביר לקערה גדולה.

2

נוסיף לקערה גם בשר טחון, ירק, תבלינים, מים ופירורי לחם.

3

נערבב היטב לתערובת אחידה, נכסה ונניח במקרר לכחצי שעה.

4

נקלוף את הביצים הקשות, נוציא את תערובת הקציצות מהמקרר.

5

ניקח כמות של קציצת בשר, נגלגל ונשטח דק על כף היד.

6

נניח במרכז הבשר ביצה קשה ונגלגל סביבה את הבשר ליצירת קציצה אחידה וללא חורים.

7

נטבול כל קציצה בביצים ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם ושומשום.

8

נטגן את הקציצות בשמן חצי עמוק עד להשחמה יפה.

Notes

קלופס: כדורי בשר ממולאים בביצה קשה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן