קלופס: כדורי בשר ממולאים בביצה קשה
מתכון לקציצות קלופס טעימות - קציצות בשר ממולאות בביצים קשות ומטוגנות. קציצות גדולות וטעימות שמומלץ להגיש כמנה עיקרית לצד תוספת.
לאחר גירוד הבצל ותפוח האדמה נסחט היטב את הנוזלים ונעביר לקערה גדולה.
נוסיף לקערה גם בשר טחון, ירק, תבלינים, מים ופירורי לחם.
נערבב היטב לתערובת אחידה, נכסה ונניח במקרר לכחצי שעה.
נקלוף את הביצים הקשות, נוציא את תערובת הקציצות מהמקרר.
ניקח כמות של קציצת בשר, נגלגל ונשטח דק על כף היד.
נניח במרכז הבשר ביצה קשה ונגלגל סביבה את הבשר ליצירת קציצה אחידה וללא חורים.
נטבול כל קציצה בביצים ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם ושומשום.
נטגן את הקציצות בשמן חצי עמוק עד להשחמה יפה.
במידה ונשארה תערובת בשר ניתן לטגן קציצות רגילות.
Ingredients
Directions
לאחר גירוד הבצל ותפוח האדמה נסחט היטב את הנוזלים ונעביר לקערה גדולה.
נוסיף לקערה גם בשר טחון, ירק, תבלינים, מים ופירורי לחם.
נערבב היטב לתערובת אחידה, נכסה ונניח במקרר לכחצי שעה.
נקלוף את הביצים הקשות, נוציא את תערובת הקציצות מהמקרר.
ניקח כמות של קציצת בשר, נגלגל ונשטח דק על כף היד.
נניח במרכז הבשר ביצה קשה ונגלגל סביבה את הבשר ליצירת קציצה אחידה וללא חורים.
נטבול כל קציצה בביצים ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם ושומשום.
נטגן את הקציצות בשמן חצי עמוק עד להשחמה יפה.