שטרודל תפוחי עץ אישיים קלים להכנה
קינוח קל וטעים במיוחד לראש השנה - שטרודל תפוחי עץ אישיים ויפים מבצק עלים שניתן להגיש לכל אורח מבלי להתלכלך. רעיון נהדר לאירוח מושקע בראש השנה. ניתן להכין פרווה או חלבי.
במחבת רחבה נמיס את החמאה.
נחתוך את תפוחי העף דק דק ונוסיף למחבת לאחר המסת החמאה.
נוסיף גם תבלינים ונערבב בעדינות.
נמשיך לטגן כ 2-3 דקות עד שהתפוחים מתרככים ונסיר מהאש.
מבצק העלים המוכן נקרוץ כ-16 צורות בקוטר של 5 ס"מ. כל צורה שנבחר.
נמלא ב-8 יחידות מתערובת תפוחי העץ המוכנה, ככף מן התערובת.
נסגור בעזרת יחידת בצק נוספת שנניח מעל למלית. נהדק את קצוות השטרודל בעזרת מזלג.
נאפה את השטרודל בתנור חם 180 מעלות, על תבנית מרופדת בנייר אפייה כ-10 דקות, עד שהמאפים משחימים.
Ingredients
Directions
במחבת רחבה נמיס את החמאה.
נחתוך את תפוחי העף דק דק ונוסיף למחבת לאחר המסת החמאה.
נוסיף גם תבלינים ונערבב בעדינות.
נמשיך לטגן כ 2-3 דקות עד שהתפוחים מתרככים ונסיר מהאש.
מבצק העלים המוכן נקרוץ כ-16 צורות בקוטר של 5 ס"מ. כל צורה שנבחר.
נמלא ב-8 יחידות מתערובת תפוחי העץ המוכנה, ככף מן התערובת.
נסגור בעזרת יחידת בצק נוספת שנניח מעל למלית. נהדק את קצוות השטרודל בעזרת מזלג.
נאפה את השטרודל בתנור חם 180 מעלות, על תבנית מרופדת בנייר אפייה כ-10 דקות, עד שהמאפים משחימים.