FoodisGood

שטרודל תפוחי עץ אישיים קלים להכנה

AuthorhilarashtiCategory, DifficultyBeginner

קינוח קל וטעים במיוחד לראש השנה - שטרודל תפוחי עץ אישיים ויפים מבצק עלים שניתן להגיש לכל אורח מבלי להתלכלך. רעיון נהדר לאירוח מושקע בראש השנה. ניתן להכין פרווה או חלבי.

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
 300 גרם בצק עלים מוכן
למילוי השטרודל:
 תפוח עץ אדום
 תפוח עץ ירוק
 כפית ממיץ לימון טרי
 קורט קינמון
 כף סוכר חום
 תמצית וניל
 25 גרם חמאה / מחמאה לשטרודל פרווה
1

במחבת רחבה נמיס את החמאה.

2

נחתוך את תפוחי העף דק דק ונוסיף למחבת לאחר המסת החמאה.

3

נוסיף גם תבלינים ונערבב בעדינות.

4

נמשיך לטגן כ 2-3 דקות עד שהתפוחים מתרככים ונסיר מהאש.

5

מבצק העלים המוכן נקרוץ כ-16 צורות בקוטר של 5 ס"מ. כל צורה שנבחר.

6

נמלא ב-8 יחידות מתערובת תפוחי העץ המוכנה, ככף מן התערובת.

7

נסגור בעזרת יחידת בצק נוספת שנניח מעל למלית. נהדק את קצוות השטרודל בעזרת מזלג.

8

נאפה את השטרודל בתנור חם 180 מעלות, על תבנית מרופדת בנייר אפייה כ-10 דקות, עד שהמאפים משחימים.

Ingredients

 300 גרם בצק עלים מוכן
למילוי השטרודל:
 תפוח עץ אדום
 תפוח עץ ירוק
 כפית ממיץ לימון טרי
 קורט קינמון
 כף סוכר חום
 תמצית וניל
 25 גרם חמאה / מחמאה לשטרודל פרווה

Directions

1

במחבת רחבה נמיס את החמאה.

2

נחתוך את תפוחי העף דק דק ונוסיף למחבת לאחר המסת החמאה.

3

נוסיף גם תבלינים ונערבב בעדינות.

4

נמשיך לטגן כ 2-3 דקות עד שהתפוחים מתרככים ונסיר מהאש.

5

מבצק העלים המוכן נקרוץ כ-16 צורות בקוטר של 5 ס"מ. כל צורה שנבחר.

6

נמלא ב-8 יחידות מתערובת תפוחי העץ המוכנה, ככף מן התערובת.

7

נסגור בעזרת יחידת בצק נוספת שנניח מעל למלית. נהדק את קצוות השטרודל בעזרת מזלג.

8

נאפה את השטרודל בתנור חם 180 מעלות, על תבנית מרופדת בנייר אפייה כ-10 דקות, עד שהמאפים משחימים.

Notes

שטרודל תפוחי עץ אישיים קלים להכנה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן