FoodisGood

פשטידות פטריות ובצל אישיות (ללא גלוטן)

קל, טעים ובריא - מתכון לפשטידות פטריות, בצל וגבינות אישיות (מאפינס) ללא גלוטן. פשטידות מומלצות מאוד לאירוח חלבי.

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time25 minsTotal Time45 mins
 2 סלסילות פטריות שמפיניון טריות קצוצות
 2 בצלים קצוצים
 4 שיני שום קצוצות
 כף שמן זית
 2 ביצים שלמות
 2 חלבונים
 2 כפות גבינה לבנה 3%
 2 כפות גבינת סימפוניה 5%
 כף גדושה גבינה צהובה מגוררת 9%
 כפית אבקת מרק פטריות או בצל
 מלח ופלפל לפי הטעם
1

במחבת רחבה נטגן בשמן זית בצל, פטריות ושום עד שהבצל הופך שקוף.

2

נעביר לקערה ונניח לצינון מוחלט.

3

בקערה גדולה נטרוף את שאר מצרכי המתכון.

4

נוסיף את תערובת הפטריות והבצל ונערבב עד לאיחוד.

5

נשמן תבניות מאפינס חד פעמיות או תבנית שקעים וניצוק את בלילת הפשטידות לתבניות.

6

נאפה את הפשטידות בתנור חם על 185 מעלות 30-40 דקות, עד להשחמה יפה.

Ingredients

 2 סלסילות פטריות שמפיניון טריות קצוצות
 2 בצלים קצוצים
 4 שיני שום קצוצות
 כף שמן זית
 2 ביצים שלמות
 2 חלבונים
 2 כפות גבינה לבנה 3%
 2 כפות גבינת סימפוניה 5%
 כף גדושה גבינה צהובה מגוררת 9%
 כפית אבקת מרק פטריות או בצל
 מלח ופלפל לפי הטעם

Directions

1

במחבת רחבה נטגן בשמן זית בצל, פטריות ושום עד שהבצל הופך שקוף.

2

נעביר לקערה ונניח לצינון מוחלט.

3

בקערה גדולה נטרוף את שאר מצרכי המתכון.

4

נוסיף את תערובת הפטריות והבצל ונערבב עד לאיחוד.

5

נשמן תבניות מאפינס חד פעמיות או תבנית שקעים וניצוק את בלילת הפשטידות לתבניות.

6

נאפה את הפשטידות בתנור חם על 185 מעלות 30-40 דקות, עד להשחמה יפה.

Notes

פשטידות פטריות ובצל אישיות (ללא גלוטן)

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן