פשטידות פטריות ובצל אישיות (ללא גלוטן)
קל, טעים ובריא - מתכון לפשטידות פטריות, בצל וגבינות אישיות (מאפינס) ללא גלוטן. פשטידות מומלצות מאוד לאירוח חלבי.
במחבת רחבה נטגן בשמן זית בצל, פטריות ושום עד שהבצל הופך שקוף.
נעביר לקערה ונניח לצינון מוחלט.
בקערה גדולה נטרוף את שאר מצרכי המתכון.
נוסיף את תערובת הפטריות והבצל ונערבב עד לאיחוד.
נשמן תבניות מאפינס חד פעמיות או תבנית שקעים וניצוק את בלילת הפשטידות לתבניות.
נאפה את הפשטידות בתנור חם על 185 מעלות 30-40 דקות, עד להשחמה יפה.
Ingredients
Directions
במחבת רחבה נטגן בשמן זית בצל, פטריות ושום עד שהבצל הופך שקוף.
נעביר לקערה ונניח לצינון מוחלט.
בקערה גדולה נטרוף את שאר מצרכי המתכון.
נוסיף את תערובת הפטריות והבצל ונערבב עד לאיחוד.
נשמן תבניות מאפינס חד פעמיות או תבנית שקעים וניצוק את בלילת הפשטידות לתבניות.
נאפה את הפשטידות בתנור חם על 185 מעלות 30-40 דקות, עד להשחמה יפה.