FoodisGood

מתכון למוס שוקולד פרווה אוורירי ומוצלח

AuthorfoodisgoodCategoryDifficultyBeginner

מוס שוקולד פרווה אוורירי ומושחת. מוס השוקולד נהדר כקינוח פרווה לארוחה בשרית, ניתן להקפיא ולהפשיר כשהאורחים מגיעים.

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time10 minsTotal Time30 mins
 90 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
 3 ביצים מופרדות
 3 כפות מים
 אבקת קקאו לקישוט המוס
1

את החלבונים והחלמונים בנפרד - מקציפים במיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קצף בהיר.

2

ממיסים את השוקולד בשיטת בן מארי: מניחים סיר עם כוס מים על להבה בינונית ומעליו קערת נירוסטה, מוסיפים לקערה את קוביות השוקולד יחד עם 3 כפות מים ומערבבים עד לקבלת שוקולד מומס מבריק.

3

מנמיכים להבה וממשיכים בהכנת המוס, השלבים הבאים צריכים להיעשות מהר וזאת כדי שהביצים לא יתבשלו.

4

מוסיפים את החלבונים המוקצפים לסיר עם השוקולד המומס. טורפים הכל יחד במהירות עד לקבלת מרקם אחיד.

5

מכבים את האש ובעוד שהתערובת חמה מוסיפים את חלבוני הביצה המוקצפים לתוך סיר השוקולד וטורפים יחד.

6

מוזגים את המוס המוכן לתוך 4 כוסות קפה ומכניסים למקרר לכ-3 שעות.

7

לפני ההגשה מפזרים את אבקת הקקאו מעל המוס.

טיפים ושדרוגים:
ליצירת קינוח מרשים: ניתן לזלף קצפת מעל למוס לפני ההגשה (לקצפת פרווה הקציפו שמנת צמחית עם כך אבקת סוכר).
להעשרת המוס: ניתן להוסיף פירורי ביסקוויטים על ידי פיזורם בתחתית הכוסות וזילוף המוס מעל.
לאוהבי טעם מריר: ניתן להוסיף לתערובת השוקולד כפית נס קפה או אספרסו.

Ingredients

 90 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
 3 ביצים מופרדות
 3 כפות מים
 אבקת קקאו לקישוט המוס

Directions

1

את החלבונים והחלמונים בנפרד - מקציפים במיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קצף בהיר.

2

ממיסים את השוקולד בשיטת בן מארי: מניחים סיר עם כוס מים על להבה בינונית ומעליו קערת נירוסטה, מוסיפים לקערה את קוביות השוקולד יחד עם 3 כפות מים ומערבבים עד לקבלת שוקולד מומס מבריק.

3

מנמיכים להבה וממשיכים בהכנת המוס, השלבים הבאים צריכים להיעשות מהר וזאת כדי שהביצים לא יתבשלו.

4

מוסיפים את החלבונים המוקצפים לסיר עם השוקולד המומס. טורפים הכל יחד במהירות עד לקבלת מרקם אחיד.

5

מכבים את האש ובעוד שהתערובת חמה מוסיפים את חלבוני הביצה המוקצפים לתוך סיר השוקולד וטורפים יחד.

6

מוזגים את המוס המוכן לתוך 4 כוסות קפה ומכניסים למקרר לכ-3 שעות.

7

לפני ההגשה מפזרים את אבקת הקקאו מעל המוס.

Notes

מתכון למוס שוקולד פרווה אוורירי ומוצלח

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן