FoodisGood

פחזניות כשרות לפסח • מתכון בטוח

Authorמתוק ליCategoryDifficultyBeginner

מי שאוהב פחזניות יודע שזה אחד מהקינוחים הללו שאי אפשר לוותר עליהם. משתפת במתכון לפחזניות כשרות לפסח שיוצאות ממש מוצלחות.

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time40 minsTotal Time1 hr
לפחזניות
 2 כוסות מים
 2 כוסות קמח מצה דק לעוגות
 2 כפיות אבקת אפייה כשרה לפסח
 כף סוכר
 חצי כוס שמן
 6 ביצים
לקרם
 גביע שמנת מתוקה
 1 חבילה של אינסטנט פודינג וניל כשר לפסח
 כוס חלב
1

בסיר בינוני על להבה בינונית נביא לרתיחה מים עם שמן וסוכר.

2

כשהמים רותחים, נוסיף לסיר קמח מצה ואבקת אפייה, נערבב במהירות עד שנקבל גוש בצק.

3

נסיר מהאש ונצנן את הבצק, כשהתקרר נעביר למיקסר.

4

נלוש את הבצק במיקסר במהירות בינונית ונוסיף לו ביצים בזו אחר זו, אחת בכל פעם, עד שהביצה נבלעת בבצק.

5

נעביר את בצק הפחזניות לשקי זילוף ועל גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה נזלף צורה של פרח, נשמור על רווחים כי הפחזניות תופחות.

6

נאפה את הפחזניות בתנור חם על 200 מעלות למשך 35 דקות, לאחר 35 דקות נפתח את דלת התנור ל-5 דקות.

7

בינתיים נכין את הקרם: נקציף יחדיו שמנת מתוקה עם חלב ופודינג וניל עם לקבלת קרם יציב. ניתן להכין גם קרם פרווה עם קצפת צמחית, פודינג וניל וכוס מים.

8

כשהפחזניות מוכנות, נצנן לטמפרטורת החדר ורק לאחר מכן נפתח לרוחב בעזרת בסכין חדה ונמלא בקרם.

9

מומלץ לזלף שוקולד מומס או לפדר באבקת סוכר לקישוט.

10

בתאבון, פסח שמח חברים :)

עוד מתוקים לחג מושלם:

כל המתכונים לחג בעמוד אחד​ - מתכונים לפסח

Ingredients

לפחזניות
 2 כוסות מים
 2 כוסות קמח מצה דק לעוגות
 2 כפיות אבקת אפייה כשרה לפסח
 כף סוכר
 חצי כוס שמן
 6 ביצים
לקרם
 גביע שמנת מתוקה
 1 חבילה של אינסטנט פודינג וניל כשר לפסח
 כוס חלב

Directions

1

בסיר בינוני על להבה בינונית נביא לרתיחה מים עם שמן וסוכר.

2

כשהמים רותחים, נוסיף לסיר קמח מצה ואבקת אפייה, נערבב במהירות עד שנקבל גוש בצק.

3

נסיר מהאש ונצנן את הבצק, כשהתקרר נעביר למיקסר.

4

נלוש את הבצק במיקסר במהירות בינונית ונוסיף לו ביצים בזו אחר זו, אחת בכל פעם, עד שהביצה נבלעת בבצק.

5

נעביר את בצק הפחזניות לשקי זילוף ועל גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה נזלף צורה של פרח, נשמור על רווחים כי הפחזניות תופחות.

6

נאפה את הפחזניות בתנור חם על 200 מעלות למשך 35 דקות, לאחר 35 דקות נפתח את דלת התנור ל-5 דקות.

7

בינתיים נכין את הקרם: נקציף יחדיו שמנת מתוקה עם חלב ופודינג וניל עם לקבלת קרם יציב. ניתן להכין גם קרם פרווה עם קצפת צמחית, פודינג וניל וכוס מים.

8

כשהפחזניות מוכנות, נצנן לטמפרטורת החדר ורק לאחר מכן נפתח לרוחב בעזרת בסכין חדה ונמלא בקרם.

9

מומלץ לזלף שוקולד מומס או לפדר באבקת סוכר לקישוט.

10

בתאבון, פסח שמח חברים :)

Notes

פחזניות כשרות לפסח • מתכון בטוח

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן