חיתוכיות חמאת בוטנים ומרציפן
קינוח קל מהיר ויפיפה - חיתוכים חמאת בוטנים ומרציפן מתקתקות וממכרות. קינוח טבעוני, ללא אפייה, שכל אחד יכול להכין!
מצפים תבנית פיירקס קטנה בנייר אפיה.
טוחנים את העוגיות ומערבבים עם שמן קוקוס וחמאת בוטנים. כשהתערובת אחידה משטחים בתבנית ומכניסים לקירור.
מערבבים את מרכיבי המרציפן עד שנוצרת תערובת דמויית פלסטלינה. אם יבש מדי להוסיף מעט מייפל, אם רטוב מדי להוסיף מעט שקדים. משטחים את המרציפן על התחתית ומחזירים לקירור.
בבן מארי (סיר בתוך סיר) מחממים את השוקולד המריר עם 3 כפות חמאת בוטנים. כשהתערובת מתקררת מעט, לשפוך מעל המרציפן וליישר בעדינות.
עם כף לטפטף חמאת בוטנים וטחינה גולמית על השוקולד, ועם קיסם או סכין ליצור צורות. כמה שיותר טיפטופים ומשיכות, יותר יפה.
לקרר שעתיים במקרר, להוציא מהתבנית ולחתוך לריבועים קטנים.
לשמור במקפיא
Ingredients
Directions
מצפים תבנית פיירקס קטנה בנייר אפיה.
טוחנים את העוגיות ומערבבים עם שמן קוקוס וחמאת בוטנים. כשהתערובת אחידה משטחים בתבנית ומכניסים לקירור.
מערבבים את מרכיבי המרציפן עד שנוצרת תערובת דמויית פלסטלינה. אם יבש מדי להוסיף מעט מייפל, אם רטוב מדי להוסיף מעט שקדים. משטחים את המרציפן על התחתית ומחזירים לקירור.
בבן מארי (סיר בתוך סיר) מחממים את השוקולד המריר עם 3 כפות חמאת בוטנים. כשהתערובת מתקררת מעט, לשפוך מעל המרציפן וליישר בעדינות.
עם כף לטפטף חמאת בוטנים וטחינה גולמית על השוקולד, ועם קיסם או סכין ליצור צורות. כמה שיותר טיפטופים ומשיכות, יותר יפה.
לקרר שעתיים במקרר, להוציא מהתבנית ולחתוך לריבועים קטנים.
לשמור במקפיא