FoodisGood

מתכון לתפוחי אדמה בזיתים

AuthormiriYCategory, DifficultyBeginner

מתכון לתפוחי אדמה בטפנד זיתים, תוספת תפוחי האדמה המסורתית עם טוויסט של תיבול מיוחד וטעים. קל מאוד להכנה וטעים עם כל ארוחה.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
 חבילת תפוחי אדמה קטנים אדומים
 מעט כורכום
 3 כפות טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים
 שמן זית
 אבקת מרק בצל
1

את תפוחי האדמה פורסים לעיגולים עם הקליפה.

2

מרתיחים בסיר יחד עם מעט כורכום עד שתפוחי האדמה מתרככים, בערך 10 דקות הרתחה.

3

מסננים מנוזלים ומקררים את תפוחי האדמה.

4

בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה עם טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים, שמן זית, אבקת מרק ומלח לפי הטעם.

5

מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד להזהבה.

Ingredients

 חבילת תפוחי אדמה קטנים אדומים
 מעט כורכום
 3 כפות טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים
 שמן זית
 אבקת מרק בצל

Directions

1

את תפוחי האדמה פורסים לעיגולים עם הקליפה.

2

מרתיחים בסיר יחד עם מעט כורכום עד שתפוחי האדמה מתרככים, בערך 10 דקות הרתחה.

3

מסננים מנוזלים ומקררים את תפוחי האדמה.

4

בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה עם טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים, שמן זית, אבקת מרק ומלח לפי הטעם.

5

מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד להזהבה.

Notes

מתכון לתפוחי אדמה בזיתים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן