מתכון לתפוחי אדמה בזיתים
מתכון לתפוחי אדמה בטפנד זיתים, תוספת תפוחי האדמה המסורתית עם טוויסט של תיבול מיוחד וטעים. קל מאוד להכנה וטעים עם כל ארוחה.
את תפוחי האדמה פורסים לעיגולים עם הקליפה.
מרתיחים בסיר יחד עם מעט כורכום עד שתפוחי האדמה מתרככים, בערך 10 דקות הרתחה.
מסננים מנוזלים ומקררים את תפוחי האדמה.
בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה עם טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים, שמן זית, אבקת מרק ומלח לפי הטעם.
מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד להזהבה.
Ingredients
Directions
את תפוחי האדמה פורסים לעיגולים עם הקליפה.
מרתיחים בסיר יחד עם מעט כורכום עד שתפוחי האדמה מתרככים, בערך 10 דקות הרתחה.
מסננים מנוזלים ומקררים את תפוחי האדמה.
בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה עם טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים, שמן זית, אבקת מרק ומלח לפי הטעם.
מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד להזהבה.