עוגת רולדה וניל עם קרם קפה
מתכון לעוגת רולדה וניל במילוי קרם קפה ובציפוי שוקולד! עוגה טעימה במיוחד, נהדרת לאירוח או לשבת.
בקערת מיקסר, על מהירות גבוהה נקציף את החלבון והסוכר לקציפה יציבה.
נוריד מהירות ונוסיף לקערה את שאר חומרי הרולדה.
נשמן נייר אפייה ונניח על תבנית של תנור. ניצוק את הבלילה ונאפה בתנור חם 180° כ- 25 דקות, נוציא ונצנן.
נפריד את העוגה מנייר האפייה ונתחיל בהכנת הקרם.
בקערת המיקסר נקציף ביחד שמנת, פודינג וניל, נס קפה, ליקר וחלב לקרם יציב.
נמרח את קרם הקפה על הרולדה ונגלגל בעדינות לרולדה עגולה ויפה.
במיקרוגל או על בן מארי נמיס שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, נניח מעט להתייצבות ונשפוך על הרולדה מלמעלה באופן אחיד.
נניח להתייצבות הגנאש מספק דרות בטמפרטורת החדר ונאחסן את העודה במקרר.
Ingredients
Directions
בקערת מיקסר, על מהירות גבוהה נקציף את החלבון והסוכר לקציפה יציבה.
נוריד מהירות ונוסיף לקערה את שאר חומרי הרולדה.
נשמן נייר אפייה ונניח על תבנית של תנור. ניצוק את הבלילה ונאפה בתנור חם 180° כ- 25 דקות, נוציא ונצנן.
נפריד את העוגה מנייר האפייה ונתחיל בהכנת הקרם.
בקערת המיקסר נקציף ביחד שמנת, פודינג וניל, נס קפה, ליקר וחלב לקרם יציב.
נמרח את קרם הקפה על הרולדה ונגלגל בעדינות לרולדה עגולה ויפה.
במיקרוגל או על בן מארי נמיס שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, נניח מעט להתייצבות ונשפוך על הרולדה מלמעלה באופן אחיד.
נניח להתייצבות הגנאש מספק דרות בטמפרטורת החדר ונאחסן את העודה במקרר.