FoodisGood

עוגת רולדה וניל עם קרם קפה

AuthorhilarashtiCategoryDifficultyIntermediate

מתכון לעוגת רולדה וניל במילוי קרם קפה ובציפוי שוקולד! עוגה טעימה במיוחד, נהדרת לאירוח או לשבת.

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time30 minsTotal Time1 hr
לרולדה
 4 ביצים
 1/2 כוס סוכר
 3/4 כוס קמח
 חצי כפית אבקת אפייה
 קורט מלח
 2 כפות שמן
 כף מיץ לימון
 כפית תמצית וניל
לקרם קפה
 1 שמנת מתוקה
 1 חב' פודינג וניל
 2 כפיות נס קפה
 כפית ליקר קפה
 כוס חלב
לציפוי שוקולד
 1 שמנת מתוקה
 1 שוקולד מריר
הכנת בסיס הרולדה
1

בקערת מיקסר, על מהירות גבוהה נקציף את החלבון והסוכר לקציפה יציבה.

2

נוריד מהירות ונוסיף לקערה את שאר חומרי הרולדה.

3

נשמן נייר אפייה ונניח על תבנית של תנור. ניצוק את הבלילה ונאפה בתנור חם 180° כ- 25 דקות, נוציא ונצנן.

4

נפריד את העוגה מנייר האפייה ונתחיל בהכנת הקרם.

הכנת קרם קפה
5

בקערת המיקסר נקציף ביחד שמנת, פודינג וניל, נס קפה, ליקר וחלב לקרם יציב.

6

נמרח את קרם הקפה על הרולדה ונגלגל בעדינות לרולדה עגולה ויפה.

הכנת ציפוי שוקולד
7

במיקרוגל או על בן מארי נמיס שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, נניח מעט להתייצבות ונשפוך על הרולדה מלמעלה באופן אחיד.

8

נניח להתייצבות הגנאש מספק דרות בטמפרטורת החדר ונאחסן את העודה במקרר.

Ingredients

לרולדה
 4 ביצים
 1/2 כוס סוכר
 3/4 כוס קמח
 חצי כפית אבקת אפייה
 קורט מלח
 2 כפות שמן
 כף מיץ לימון
 כפית תמצית וניל
לקרם קפה
 1 שמנת מתוקה
 1 חב' פודינג וניל
 2 כפיות נס קפה
 כפית ליקר קפה
 כוס חלב
לציפוי שוקולד
 1 שמנת מתוקה
 1 שוקולד מריר

Directions

הכנת בסיס הרולדה
1

בקערת מיקסר, על מהירות גבוהה נקציף את החלבון והסוכר לקציפה יציבה.

2

נוריד מהירות ונוסיף לקערה את שאר חומרי הרולדה.

3

נשמן נייר אפייה ונניח על תבנית של תנור. ניצוק את הבלילה ונאפה בתנור חם 180° כ- 25 דקות, נוציא ונצנן.

4

נפריד את העוגה מנייר האפייה ונתחיל בהכנת הקרם.

הכנת קרם קפה
5

בקערת המיקסר נקציף ביחד שמנת, פודינג וניל, נס קפה, ליקר וחלב לקרם יציב.

6

נמרח את קרם הקפה על הרולדה ונגלגל בעדינות לרולדה עגולה ויפה.

הכנת ציפוי שוקולד
7

במיקרוגל או על בן מארי נמיס שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, נניח מעט להתייצבות ונשפוך על הרולדה מלמעלה באופן אחיד.

8

נניח להתייצבות הגנאש מספק דרות בטמפרטורת החדר ונאחסן את העודה במקרר.

Notes

עוגת רולדה וניל עם קרם קפה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן