FoodisGood

נקניקיות עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות

מנת ילדים נוסטלגית וקלה להכנה - נקניקיות פרוסות עם קוביות תפוחי אדמה ברוטב עגבניות ואת הכל מכינים בסיר אחד בלבד. ארוחת צהריים מהירה וטעימה.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins
 4 תפוחי אדמה
 2 כפות שמן
 4-6 נקניקיות עוף
 1.5 כוסות מים רותחים
 4 כפות רסק עגבניות
 כף פפריקה מתוקה
 מלח ופלפל לפי הטעם
1

את תפוחי האדמה נקלוף ונחתוך לקוביות קטנות בגודל שווה.

2

את הנקניקיות נפרוס לעיגולים לא דקים מידי, כל עיגול כ- 1 ס"מ עובי.

3

בסיר רחב ושטוח נטגן את תפוחי האדמה בכ-2 כפות שמן כ- 5 דקות טיגון, עד שתפוחי האדמה משחימים מעט.

4

נוסיף לסיר את פרוסות הנקניקיות ונמשיך לטגן כ- 5 דקות נוספות, עד שגם הנקניקיות משחימות יפה.

5

כעת נוסיף לסיר מים רותחים, עד לכיסוי תפוחי האדמה (נתחיל בכוס מים ואם צריך נוסיף עוד.

6

נוסיף גם רסק עגבניות ותבלינים, נערבב היטב עד שכל המים נצבעים אדום, נביא לרתיחה ונבשל על אש בינונית כ חצי שעה .

7

נבדוק שתפוחי האדמה רכים, נבדוק גם את התיבול ונסיר מהאש.

8

נגיש מעל מצע של אורז לבן ובתאבון.

Ingredients

 4 תפוחי אדמה
 2 כפות שמן
 4-6 נקניקיות עוף
 1.5 כוסות מים רותחים
 4 כפות רסק עגבניות
 כף פפריקה מתוקה
 מלח ופלפל לפי הטעם

Directions

1

את תפוחי האדמה נקלוף ונחתוך לקוביות קטנות בגודל שווה.

2

את הנקניקיות נפרוס לעיגולים לא דקים מידי, כל עיגול כ- 1 ס"מ עובי.

3

בסיר רחב ושטוח נטגן את תפוחי האדמה בכ-2 כפות שמן כ- 5 דקות טיגון, עד שתפוחי האדמה משחימים מעט.

4

נוסיף לסיר את פרוסות הנקניקיות ונמשיך לטגן כ- 5 דקות נוספות, עד שגם הנקניקיות משחימות יפה.

5

כעת נוסיף לסיר מים רותחים, עד לכיסוי תפוחי האדמה (נתחיל בכוס מים ואם צריך נוסיף עוד.

6

נוסיף גם רסק עגבניות ותבלינים, נערבב היטב עד שכל המים נצבעים אדום, נביא לרתיחה ונבשל על אש בינונית כ חצי שעה .

7

נבדוק שתפוחי האדמה רכים, נבדוק גם את התיבול ונסיר מהאש.

8

נגיש מעל מצע של אורז לבן ובתאבון.

Notes

נקניקיות עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן