מרק תרד עם קטניות ולימון פרסי
מרק קטניות חמוץ עם המון דברים טובים: תרד, עדשים, גרגירי חומוס ולימון פרסי לטעם המיוחד.
בסיר המרק מטגנים בצל עד שהופך שקוף.
מוסיפים לסיר תרד שטוף, עדשים וגרגירי חומוס.
חורצים בעזרת סכין לימון פרסי ומוסיפים לסיר גם כן.
ממלאים את הסיר במים רותחים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים והחומוס רכים ומוכנים לאכילה.
מוסיפים תבלינים, מרבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.
רבע שעה לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר אטריות רחבות ומבשלים מספר דקות, עד שהאטריות מוכנות.
Ingredients
Directions
בסיר המרק מטגנים בצל עד שהופך שקוף.
מוסיפים לסיר תרד שטוף, עדשים וגרגירי חומוס.
חורצים בעזרת סכין לימון פרסי ומוסיפים לסיר גם כן.
ממלאים את הסיר במים רותחים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים והחומוס רכים ומוכנים לאכילה.
מוסיפים תבלינים, מרבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.
רבע שעה לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר אטריות רחבות ומבשלים מספר דקות, עד שהאטריות מוכנות.