FoodisGood

מרק תרד עם קטניות ולימון פרסי

מרק קטניות חמוץ עם המון דברים טובים: תרד, עדשים, גרגירי חומוס ולימון פרסי לטעם המיוחד.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time50 minsTotal Time1 hr
 1 בצל קצוץ
 חבילת תרד (ללא החלק הלבן)
 כוס עדשים שחורות
 חופן גרגירי חומוס מושרים / מוקפאים (סנפרוסט)
 1 לימון פרסי
 כפית אבקת מרק עוף
 מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 אטריות רחבות
 מים רותחים
1

בסיר המרק מטגנים בצל עד שהופך שקוף.

2

מוסיפים לסיר תרד שטוף, עדשים וגרגירי חומוס.

3

חורצים בעזרת סכין לימון פרסי ומוסיפים לסיר גם כן.

4

ממלאים את הסיר במים רותחים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.

5

מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים והחומוס רכים ומוכנים לאכילה.

6

מוסיפים תבלינים, מרבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.

7

רבע שעה לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר אטריות רחבות ומבשלים מספר דקות, עד שהאטריות מוכנות.

Ingredients

 1 בצל קצוץ
 חבילת תרד (ללא החלק הלבן)
 כוס עדשים שחורות
 חופן גרגירי חומוס מושרים / מוקפאים (סנפרוסט)
 1 לימון פרסי
 כפית אבקת מרק עוף
 מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 אטריות רחבות
 מים רותחים

Directions

1

בסיר המרק מטגנים בצל עד שהופך שקוף.

2

מוסיפים לסיר תרד שטוף, עדשים וגרגירי חומוס.

3

חורצים בעזרת סכין לימון פרסי ומוסיפים לסיר גם כן.

4

ממלאים את הסיר במים רותחים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.

5

מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים והחומוס רכים ומוכנים לאכילה.

6

מוסיפים תבלינים, מרבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.

7

רבע שעה לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר אטריות רחבות ומבשלים מספר דקות, עד שהאטריות מוכנות.

Notes

מרק תרד עם קטניות ולימון פרסי

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן