FoodisGood

מוקפץ ספגטי דק צמחוני פיקנטי

כשרוצים ארוחת צהריים או ערב זריזה, מוקפץ צמחוני יעשה את העבודה. מתכון למוקפץ צמחוני פיקנטי שמכינים בקלות ונהנים. ניתן לשדרג את המוקפץ עם מגוון ירקות לפי הטעם.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
 1/2 חבילת ספגטי דק
 1 גזר גדול
 1 בצל בינוני קלוף ופרוס
 4 כפות שמן
 2 שיני שום פרוסות
 1/2 פלפל ירוק חריף פרוס (או לפי הטעם)
 סלסילת פטריות שמפיניון טריות פרוסות
 4 כפות רוטב סויה
 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
 מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 10 גבעולי עירית / 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1

מרתיחים את הספגטי לפי הוראות ההכנה.

2

פורסים את הפלפל החריף לפרוסות קולפים את הגזר וחותכים לרצועות דקיקות בעזרת קולף רצועות

3

מטגנים על מחבת ווק את רצועות הבצל עד שהוא הופך שקוף.

4

מוסיפים למחבת את פרוסות השום, מערבבים ומקפיצים יחד עם הבצל כ-2 דקות.

5

מוסיפים למחבת את רצועות הגזר ופרוסות הפלפל החריף, מערבבים ומקפיצים יחדיו כ 4-5 דקות.

6

מוסיפים את פרוסות הפטריות ומקפיצים יחדיו כ-2 דקות נוספות.

7

כעת מוסיפים למחבת סויה וצ'ילי, מערבבים היטב ומקפיצים את הרטבים עם הירקות 3-4 דקות.

8

לסיום מוסיפים למחבת את הספגטי המוכן, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב, מקפיצים יחדיו כ-5 דקות.

9

טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עירית קצוצה ומגישים חם.

Ingredients

 1/2 חבילת ספגטי דק
 1 גזר גדול
 1 בצל בינוני קלוף ופרוס
 4 כפות שמן
 2 שיני שום פרוסות
 1/2 פלפל ירוק חריף פרוס (או לפי הטעם)
 סלסילת פטריות שמפיניון טריות פרוסות
 4 כפות רוטב סויה
 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
 מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 10 גבעולי עירית / 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

Directions

1

מרתיחים את הספגטי לפי הוראות ההכנה.

2

פורסים את הפלפל החריף לפרוסות קולפים את הגזר וחותכים לרצועות דקיקות בעזרת קולף רצועות

3

מטגנים על מחבת ווק את רצועות הבצל עד שהוא הופך שקוף.

4

מוסיפים למחבת את פרוסות השום, מערבבים ומקפיצים יחד עם הבצל כ-2 דקות.

5

מוסיפים למחבת את רצועות הגזר ופרוסות הפלפל החריף, מערבבים ומקפיצים יחדיו כ 4-5 דקות.

6

מוסיפים את פרוסות הפטריות ומקפיצים יחדיו כ-2 דקות נוספות.

7

כעת מוסיפים למחבת סויה וצ'ילי, מערבבים היטב ומקפיצים את הרטבים עם הירקות 3-4 דקות.

8

לסיום מוסיפים למחבת את הספגטי המוכן, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב, מקפיצים יחדיו כ-5 דקות.

9

טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עירית קצוצה ומגישים חם.

Notes

מוקפץ ספגטי דק צמחוני פיקנטי

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן