מוקפץ ספגטי דק צמחוני פיקנטי
כשרוצים ארוחת צהריים או ערב זריזה, מוקפץ צמחוני יעשה את העבודה. מתכון למוקפץ צמחוני פיקנטי שמכינים בקלות ונהנים. ניתן לשדרג את המוקפץ עם מגוון ירקות לפי הטעם.
מרתיחים את הספגטי לפי הוראות ההכנה.
פורסים את הפלפל החריף לפרוסות קולפים את הגזר וחותכים לרצועות דקיקות בעזרת קולף רצועות
מטגנים על מחבת ווק את רצועות הבצל עד שהוא הופך שקוף.
מוסיפים למחבת את פרוסות השום, מערבבים ומקפיצים יחד עם הבצל כ-2 דקות.
מוסיפים למחבת את רצועות הגזר ופרוסות הפלפל החריף, מערבבים ומקפיצים יחדיו כ 4-5 דקות.
מוסיפים את פרוסות הפטריות ומקפיצים יחדיו כ-2 דקות נוספות.
כעת מוסיפים למחבת סויה וצ'ילי, מערבבים היטב ומקפיצים את הרטבים עם הירקות 3-4 דקות.
לסיום מוסיפים למחבת את הספגטי המוכן, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב, מקפיצים יחדיו כ-5 דקות.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עירית קצוצה ומגישים חם.
Ingredients
Directions
מרתיחים את הספגטי לפי הוראות ההכנה.
פורסים את הפלפל החריף לפרוסות קולפים את הגזר וחותכים לרצועות דקיקות בעזרת קולף רצועות
מטגנים על מחבת ווק את רצועות הבצל עד שהוא הופך שקוף.
מוסיפים למחבת את פרוסות השום, מערבבים ומקפיצים יחד עם הבצל כ-2 דקות.
מוסיפים למחבת את רצועות הגזר ופרוסות הפלפל החריף, מערבבים ומקפיצים יחדיו כ 4-5 דקות.
מוסיפים את פרוסות הפטריות ומקפיצים יחדיו כ-2 דקות נוספות.
כעת מוסיפים למחבת סויה וצ'ילי, מערבבים היטב ומקפיצים את הרטבים עם הירקות 3-4 דקות.
לסיום מוסיפים למחבת את הספגטי המוכן, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב, מקפיצים יחדיו כ-5 דקות.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עירית קצוצה ומגישים חם.