FoodisGood

עוגת סולת וגזר כתומה מדהימה

AuthorfoodisgoodCategoryDifficultyBeginner

שדרגו את עוגת הסולת הרגילה עם תוספת של גזר כתום שהופך את העוגה למושלמת מאי פעם. מומלצת לאירוח או סתם לקפה של אחר הצהריים.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time40 minsTotal Time55 mins
לעוגה
 3 ביצים L
 1 כוס סוכר
 1/2 כוס שמן
 1 כפית תמצית וניל
 1 כוס מיץ תפוזים
 1 גזר בינוני מגורר
 1 כוס סולת
 1 כוס קוקוס
 1 כוס קמח תופח
לסירופ
 1 כוס מים
 1/2 כוס מיץ תפוזים
 1 כוס סוכר
1

בקערה גדולה טורפים את הביצים בשלמותן בעזרת מטרפה ידנית כ-2 דקות.

2

מוסיפים לקערת הביצים סוכר, שמן, תמצית וניל ומיץ תפוזים ומערבבים היטב.

3

מגררים גזר על השלב הבינוני בפומפייה ומוסיפים לקערה.

4

מוסיפים את שאר מצרכי העוגה מלבד הקמח ומערבבים היטב.

5

כעת מוסיפים קמח ומערבבים בתנועות קיפול רק עד שהקמח נטמע.

6

משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את תערובת העוגה.

7

אופים בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות, עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת.

8

בינתיים מכינים סירופ: בסיר בינוני מחממים מים עם סוכר תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס. מוסיפים מיץ תפו ומערבבים היטב. מסירים מהאש.

9

מקררים את הסירופ ומניחים לעוגה להתקרר בטמפרטורת החדר כ-12 דקות. לאחר הצינון שופכים על גביה את הסירופ כך שהוא מכסה את כל שטח העוגה.

10

מניחים לעוגה לספוח את הנוזלים כ-5 דקות ונהנים.

Ingredients

לעוגה
 3 ביצים L
 1 כוס סוכר
 1/2 כוס שמן
 1 כפית תמצית וניל
 1 כוס מיץ תפוזים
 1 גזר בינוני מגורר
 1 כוס סולת
 1 כוס קוקוס
 1 כוס קמח תופח
לסירופ
 1 כוס מים
 1/2 כוס מיץ תפוזים
 1 כוס סוכר

Directions

1

בקערה גדולה טורפים את הביצים בשלמותן בעזרת מטרפה ידנית כ-2 דקות.

2

מוסיפים לקערת הביצים סוכר, שמן, תמצית וניל ומיץ תפוזים ומערבבים היטב.

3

מגררים גזר על השלב הבינוני בפומפייה ומוסיפים לקערה.

4

מוסיפים את שאר מצרכי העוגה מלבד הקמח ומערבבים היטב.

5

כעת מוסיפים קמח ומערבבים בתנועות קיפול רק עד שהקמח נטמע.

6

משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את תערובת העוגה.

7

אופים בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות, עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת.

8

בינתיים מכינים סירופ: בסיר בינוני מחממים מים עם סוכר תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס. מוסיפים מיץ תפו ומערבבים היטב. מסירים מהאש.

9

מקררים את הסירופ ומניחים לעוגה להתקרר בטמפרטורת החדר כ-12 דקות. לאחר הצינון שופכים על גביה את הסירופ כך שהוא מכסה את כל שטח העוגה.

10

מניחים לעוגה לספוח את הנוזלים כ-5 דקות ונהנים.

Notes

עוגת סולת וגזר כתומה מדהימה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן