לביבות גבינה, תפוחי עץ וחמוציות אפויות
לביבות מתוקות, בריאות וממכרות שימלאו את הבית בריח מדהים. מומלץ מאוד לארוחת בוקר מפנקת במיוחד! לביבות אפויות עשירות עם גבינת טוב טעם, תפוחי עץ וחמוציות.
בקערה גדולה נערבב את כל חומרי הלביבות, מלבד החמוציות ותפוחי העץ, לעיסה סמיכה.
נוסיף את החמוציות ותפוחי העץ ונאחד בתנועות קיפול, לא יותר מידי.
נשמן תבניות מאפינס שקעים וניצוק לכל שקע מעיסת הלביבות.
נאפה את הלביבות בתנור חם 180 מעלות במשך רבע שעה.
נוציא, נצנן ונחלץ מהתבנית. נפדר באבקת סוכר ונתענג על כל ביס.
Ingredients
Directions
בקערה גדולה נערבב את כל חומרי הלביבות, מלבד החמוציות ותפוחי העץ, לעיסה סמיכה.
נוסיף את החמוציות ותפוחי העץ ונאחד בתנועות קיפול, לא יותר מידי.
נשמן תבניות מאפינס שקעים וניצוק לכל שקע מעיסת הלביבות.
נאפה את הלביבות בתנור חם 180 מעלות במשך רבע שעה.
נוציא, נצנן ונחלץ מהתבנית. נפדר באבקת סוכר ונתענג על כל ביס.