FoodisGood

לביבות גבינה, תפוחי עץ וחמוציות אפויות

AuthorsvetabiluCategoryDifficultyBeginner

לביבות מתוקות, בריאות וממכרות שימלאו את הבית בריח מדהים. מומלץ מאוד לארוחת בוקר מפנקת במיוחד! לביבות אפויות עשירות עם גבינת טוב טעם, תפוחי עץ וחמוציות.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
 חופן צימוקים בהירים
 3 ביצים
 1 כף ברנדי
 5 כפות סוכר
 2 חבילות (250 ג') גבינת טוב טעם
 5 כפות קמח תופח
 תפוח עץ מקולף חתוך לקוביות קטנות
 קורט קינמון (לא חובה)
1

בקערה גדולה נערבב את כל חומרי הלביבות, מלבד החמוציות ותפוחי העץ, לעיסה סמיכה.

2

נוסיף את החמוציות ותפוחי העץ ונאחד בתנועות קיפול, לא יותר מידי.

3

נשמן תבניות מאפינס שקעים וניצוק לכל שקע מעיסת הלביבות.

4

נאפה את הלביבות בתנור חם 180 מעלות במשך רבע שעה.

5

נוציא, נצנן ונחלץ מהתבנית. נפדר באבקת סוכר ונתענג על כל ביס.

Ingredients

 חופן צימוקים בהירים
 3 ביצים
 1 כף ברנדי
 5 כפות סוכר
 2 חבילות (250 ג') גבינת טוב טעם
 5 כפות קמח תופח
 תפוח עץ מקולף חתוך לקוביות קטנות
 קורט קינמון (לא חובה)

Directions

1

בקערה גדולה נערבב את כל חומרי הלביבות, מלבד החמוציות ותפוחי העץ, לעיסה סמיכה.

2

נוסיף את החמוציות ותפוחי העץ ונאחד בתנועות קיפול, לא יותר מידי.

3

נשמן תבניות מאפינס שקעים וניצוק לכל שקע מעיסת הלביבות.

4

נאפה את הלביבות בתנור חם 180 מעלות במשך רבע שעה.

5

נוציא, נצנן ונחלץ מהתבנית. נפדר באבקת סוכר ונתענג על כל ביס.

Notes

לביבות גבינה, תפוחי עץ וחמוציות אפויות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן