FoodisGood

כדורי בטטה וגבינה אפויים / מטוגנים

AuthorSAGITmalkiCategoryDifficultyBeginner

נשנוש מדליק לילדים ולכל המשפחה - מתכון לכדורי בטטה שניתנים לטיגון או לאפייה. קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים.

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time20 minsTotal Time50 mins
 פירה מ-3 בטטות גדולות
 חלמון ביצה
 2 כפיות אבקת מרק פטריות
 1/2 כפית מלח
 1/4 כפית פלפל שחור
 2 כפות גבינה סימפוניה 5%
 1/2 כוס פירורי לחם
 50 גרם גבינה מלוחה או פטה קשה
 לציפוי - פירורי לחם
 לאפייה - ספריי שמן
 לטיגון - שמן עמוק
1

את פירה הבטטות נניח לצינון כרבע שעה.

2

נעביר את פירה הבטטות לקערה גדולה ונערבב עם שאר מצרכי הכדורים מלבד הגבינה המלוחה. במידה ותערובת הבטטה יוצאת רכה מידי ואינה ניתנת לעיצוב ניתן להוסיף עוד פירורי לחם.

3

נעצב מהתערובת כדורים קטנים, כל כדור נמעך מעט בעזרת הידיים לעיגול, נמלא בקוביית גבינה מלוחה ונסגור חזרה, ממש כמו קובה. נגלגל בפירורי לחם לציפוי.

4

לאפייה - נסדר את כדורי הבטטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, נרסס בספריי שמן לציפוי טוב מכל הצדדים ונאפה על 180 מעלות עד להזהבה.

5

לטיגון - נחמם שמן עמוק ובו נטגן את הכדורים עד להזהבה.

Ingredients

 פירה מ-3 בטטות גדולות
 חלמון ביצה
 2 כפיות אבקת מרק פטריות
 1/2 כפית מלח
 1/4 כפית פלפל שחור
 2 כפות גבינה סימפוניה 5%
 1/2 כוס פירורי לחם
 50 גרם גבינה מלוחה או פטה קשה
 לציפוי - פירורי לחם
 לאפייה - ספריי שמן
 לטיגון - שמן עמוק

Directions

1

את פירה הבטטות נניח לצינון כרבע שעה.

2

נעביר את פירה הבטטות לקערה גדולה ונערבב עם שאר מצרכי הכדורים מלבד הגבינה המלוחה. במידה ותערובת הבטטה יוצאת רכה מידי ואינה ניתנת לעיצוב ניתן להוסיף עוד פירורי לחם.

3

נעצב מהתערובת כדורים קטנים, כל כדור נמעך מעט בעזרת הידיים לעיגול, נמלא בקוביית גבינה מלוחה ונסגור חזרה, ממש כמו קובה. נגלגל בפירורי לחם לציפוי.

4

לאפייה - נסדר את כדורי הבטטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, נרסס בספריי שמן לציפוי טוב מכל הצדדים ונאפה על 180 מעלות עד להזהבה.

5

לטיגון - נחמם שמן עמוק ובו נטגן את הכדורים עד להזהבה.

Notes

כדורי בטטה וגבינה אפויים / מטוגנים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן