כדורי בטטה וגבינה אפויים / מטוגנים
נשנוש מדליק לילדים ולכל המשפחה - מתכון לכדורי בטטה שניתנים לטיגון או לאפייה. קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים.
את פירה הבטטות נניח לצינון כרבע שעה.
נעביר את פירה הבטטות לקערה גדולה ונערבב עם שאר מצרכי הכדורים מלבד הגבינה המלוחה. במידה ותערובת הבטטה יוצאת רכה מידי ואינה ניתנת לעיצוב ניתן להוסיף עוד פירורי לחם.
נעצב מהתערובת כדורים קטנים, כל כדור נמעך מעט בעזרת הידיים לעיגול, נמלא בקוביית גבינה מלוחה ונסגור חזרה, ממש כמו קובה. נגלגל בפירורי לחם לציפוי.
לאפייה - נסדר את כדורי הבטטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, נרסס בספריי שמן לציפוי טוב מכל הצדדים ונאפה על 180 מעלות עד להזהבה.
לטיגון - נחמם שמן עמוק ובו נטגן את הכדורים עד להזהבה.
Ingredients
Directions
את פירה הבטטות נניח לצינון כרבע שעה.
נעביר את פירה הבטטות לקערה גדולה ונערבב עם שאר מצרכי הכדורים מלבד הגבינה המלוחה. במידה ותערובת הבטטה יוצאת רכה מידי ואינה ניתנת לעיצוב ניתן להוסיף עוד פירורי לחם.
נעצב מהתערובת כדורים קטנים, כל כדור נמעך מעט בעזרת הידיים לעיגול, נמלא בקוביית גבינה מלוחה ונסגור חזרה, ממש כמו קובה. נגלגל בפירורי לחם לציפוי.
לאפייה - נסדר את כדורי הבטטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, נרסס בספריי שמן לציפוי טוב מכל הצדדים ונאפה על 180 מעלות עד להזהבה.
לטיגון - נחמם שמן עמוק ובו נטגן את הכדורים עד להזהבה.