תפוחי אדמה אפויים ברוטב טריאקי
אוהבים את המטבח האסייאתי? אתם הולכים לאהוב את תפוחי האדמה הללו! מתכון לפרוסות תפוחי אדמה אפויים בתנור ברוטב טריאקי סילאן מעולה.
את תפוחי האדמה נשטוף היטב, נקלוף ונחתוך לפרוסות דקות.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה ונשמן.
נסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית, בשכבה אחת, נמליח ונפלפל (לא הרבה הטריאקי מלוח).
בקערה קטנה נערבב שמן עם טריקאי וסילאן.
נשפוך את הרוטב עם גבי תפוחי האדמה, באופן שווה.
נאפה את תפוחי האדמה בתנור חם על 200 מעלות כ-20 דקות, עד להשחמה.
Ingredients
Directions
את תפוחי האדמה נשטוף היטב, נקלוף ונחתוך לפרוסות דקות.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה ונשמן.
נסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית, בשכבה אחת, נמליח ונפלפל (לא הרבה הטריאקי מלוח).
בקערה קטנה נערבב שמן עם טריקאי וסילאן.
נשפוך את הרוטב עם גבי תפוחי האדמה, באופן שווה.
נאפה את תפוחי האדמה בתנור חם על 200 מעלות כ-20 דקות, עד להשחמה.