עוגיות בולו טונסאיות
עוגיות הלולו הטוניסאיות הן עוגיות מתוקות במיוחד המשלבות טעמים נפלאים. מתכון לעוגיות בולו טוניסאיות עם שומשום, שקדים, צימוקים, אגוזים וכל טוב.
בקערת המיקסר נערבב יחדיו ביצים, שמן, גרידת תפוז, סוכר, סוכר וניל, צימוקים, שקדים ואגוזים.
תוך כדי ערבוב נוסיף לקערה קמח ואבקת אפייה ונערבב עד ליצירת בצק דביק.
נכסה את הקערה ונניח את הבצק לחצי שעה.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ניצור מהבצק עוגיות בצורה הרצויה, ניצור בכל עוגייה 2-3 חתכים אלכסוניים בעזרת סכין ונגלגל בשומשום.
נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשקיע בכל עוגייה שקד שלם.
נאפה את העוגיות בתנור חם על 180 מעלות כ-10 דקות.
נוציא את העוגיות לצינון בטמפרטורת החדר ונאחסן בצנצנת אטומה.
Ingredients
Directions
בקערת המיקסר נערבב יחדיו ביצים, שמן, גרידת תפוז, סוכר, סוכר וניל, צימוקים, שקדים ואגוזים.
תוך כדי ערבוב נוסיף לקערה קמח ואבקת אפייה ונערבב עד ליצירת בצק דביק.
נכסה את הקערה ונניח את הבצק לחצי שעה.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ניצור מהבצק עוגיות בצורה הרצויה, ניצור בכל עוגייה 2-3 חתכים אלכסוניים בעזרת סכין ונגלגל בשומשום.
נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשקיע בכל עוגייה שקד שלם.
נאפה את העוגיות בתנור חם על 180 מעלות כ-10 דקות.
נוציא את העוגיות לצינון בטמפרטורת החדר ונאחסן בצנצנת אטומה.