טארט וניל מבצק עלים
טארט וניל קריספי ומיוחד במינו שמכינים עם בצק עלים. ההכנה קלה והתוצאה מעולה! מתאים מאוד לאירוח.
נתחיל בקימוח משטח העבודה ורידוד בצק העלים.
בעזרת קורצן עוגיות או כוס גדולה נקרוץ 12 עיגולים מבצק העלים. על העיגולים להיות גדולים יותר מקוטר השקעים בתבנית המאפינס.
בקערת המיקסר עם וו הקצפה נקציף יחדיו חלמונים, אבקת סוכר, שמנת, חלב ותמצית וניל כ-3 דקות, עד לקבלת קצפת תפוחה.
נעביר את הקצפת לשקית זילוף.
נחמם תנור ל-200 מעלות ונשמן היטב תבנית שקעים של מאפינס עם 12 שקעים.
את עיגולי הבצק נניח בשקעים שבתבנית ונהדק לתחתית, העיגולים ייצרו צורה של כוסות.
נמלא את בצע העלים בקרם כ-80% גובה הבצק ונאפה בתנור חם עד להזהבה יפה כ 20-25 דקות אפייה.
Ingredients
Directions
נתחיל בקימוח משטח העבודה ורידוד בצק העלים.
בעזרת קורצן עוגיות או כוס גדולה נקרוץ 12 עיגולים מבצק העלים. על העיגולים להיות גדולים יותר מקוטר השקעים בתבנית המאפינס.
בקערת המיקסר עם וו הקצפה נקציף יחדיו חלמונים, אבקת סוכר, שמנת, חלב ותמצית וניל כ-3 דקות, עד לקבלת קצפת תפוחה.
נעביר את הקצפת לשקית זילוף.
נחמם תנור ל-200 מעלות ונשמן היטב תבנית שקעים של מאפינס עם 12 שקעים.
את עיגולי הבצק נניח בשקעים שבתבנית ונהדק לתחתית, העיגולים ייצרו צורה של כוסות.
נמלא את בצע העלים בקרם כ-80% גובה הבצק ונאפה בתנור חם עד להזהבה יפה כ 20-25 דקות אפייה.