לחם בירה וזיתים טבעוני
הבירה משמשת כשמרים טבעיים והלחם יוצא אוורירי ומוצלח. מתכון מעולה ללחם בירה עם זיתים ועגבניות מיובשות טבעוני שכולם אוהבים.
בקערה גדולה נערבב יחדיו קמחים ואבקת אפייה.
נוסיף בהדרגה מלח ובירה ונלוש היטב לבצק אחיד.
נוסיף זיתים ועגבניות מיובשות ונקפל פנימה לבצק הלחם.
נשמן ונקמח תבנית אינגליש קייק עמוקה וניצוק לתוכה את תערובת הבצק.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות טורבו למשך כחצי שעה.
נוציא את הלחם מהתנור, נהפוך את כיכר הלחם ונחזיר ל-10 דקות אפייה נוספות.
Ingredients
Directions
בקערה גדולה נערבב יחדיו קמחים ואבקת אפייה.
נוסיף בהדרגה מלח ובירה ונלוש היטב לבצק אחיד.
נוסיף זיתים ועגבניות מיובשות ונקפל פנימה לבצק הלחם.
נשמן ונקמח תבנית אינגליש קייק עמוקה וניצוק לתוכה את תערובת הבצק.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות טורבו למשך כחצי שעה.
נוציא את הלחם מהתנור, נהפוך את כיכר הלחם ונחזיר ל-10 דקות אפייה נוספות.