FoodisGood

לחם בירה וזיתים טבעוני

הבירה משמשת כשמרים טבעיים והלחם יוצא אוורירי ומוצלח. מתכון מעולה ללחם בירה עם זיתים ועגבניות מיובשות טבעוני שכולם אוהבים.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins
 400 גרם קמח לבן
 100 גרם קמח מלא
 1 שקית אבקת אפייה
 1 כף שטוחה מלח
 1/2 ליטר בירה לבנה
 חופן זיתים קצוצים
 חופן עגבניות מיובשות קצוצות (לא חובה אבל מוסיף)
1

בקערה גדולה נערבב יחדיו קמחים ואבקת אפייה.

2

נוסיף בהדרגה מלח ובירה ונלוש היטב לבצק אחיד.

3

נוסיף זיתים ועגבניות מיובשות ונקפל פנימה לבצק הלחם.

4

נשמן ונקמח תבנית אינגליש קייק עמוקה וניצוק לתוכה את תערובת הבצק.

5

נאפה בתנור חם על 180 מעלות טורבו למשך כחצי שעה.

6

נוציא את הלחם מהתנור, נהפוך את כיכר הלחם ונחזיר ל-10 דקות אפייה נוספות.

Ingredients

 400 גרם קמח לבן
 100 גרם קמח מלא
 1 שקית אבקת אפייה
 1 כף שטוחה מלח
 1/2 ליטר בירה לבנה
 חופן זיתים קצוצים
 חופן עגבניות מיובשות קצוצות (לא חובה אבל מוסיף)

Directions

1

בקערה גדולה נערבב יחדיו קמחים ואבקת אפייה.

2

נוסיף בהדרגה מלח ובירה ונלוש היטב לבצק אחיד.

3

נוסיף זיתים ועגבניות מיובשות ונקפל פנימה לבצק הלחם.

4

נשמן ונקמח תבנית אינגליש קייק עמוקה וניצוק לתוכה את תערובת הבצק.

5

נאפה בתנור חם על 180 מעלות טורבו למשך כחצי שעה.

6

נוציא את הלחם מהתנור, נהפוך את כיכר הלחם ונחזיר ל-10 דקות אפייה נוספות.

Notes

לחם בירה וזיתים טבעוני

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן