FoodisGood

מאפינס ירקות טריים פרווה

AuthorfoodisgoodCategoryDifficultyBeginner

המתכון של בקי אוסגי מהבלוג "עולמן של בקי ואורלי" למאפינס ירקות טריים עשיר בירקות וויטמינים. מאפינס פרווה קלים להכנה וטעימים במיוחד, מושלמים לארוחת בוקר / ערב קלילה.

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time25 minsTotal Time45 mins
 1 גמבה אדומה מקולפת
 1 בצל גדול קצוץ
 1 קישוא מגורד בפומפייה
 2 פטריות טריות קטנות קצוצות מאוד דק (לא חובה)
 כף שמן זית
 חצי כפית מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
 2 כפות פירורי לחם
 חצי כף אבקת מרק עוף / בצל פרווה
 120 מ"ל שמנת צמחית לבישול או אפייה
 2 ביצים L
 1 כף קמח לבן / מחיטה מלאה
 כפית מחוקה אבקת אפייה
 ספריי שמן
1

נחמם תנור ל180 מעלות.

2

במחבת רחבה עם שמן זית נטגן בצל, גמבה, פטריות וקישואים. נוזיף תבלינים, נקפיץ יחדיו עד להזהבה ונסיר מהאש. נצנן את תערובת הירקות.

3

בקערה גדולה נערבב את הירקות המוקפצים עם קמח, אבקת אפייה, פירורי לחם, שמנת צמחית וביצים. נערבב עד לתערובת אחידה.

4

נשמן תבניות מאפינס בספריי שמן, ניצוק את בלילת המאפינס לתבניות עד 3/4 גובה השקע ונאפה בתנור חם במשך 25-30 דקות.

5

המאפינס מוכנים כשהם זהובים ויפים.

לעוד מתכונים היכנסו לבלוג של בקי ואורלי: https://saloona.co.il/beckyorly/

Ingredients

 1 גמבה אדומה מקולפת
 1 בצל גדול קצוץ
 1 קישוא מגורד בפומפייה
 2 פטריות טריות קטנות קצוצות מאוד דק (לא חובה)
 כף שמן זית
 חצי כפית מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
 2 כפות פירורי לחם
 חצי כף אבקת מרק עוף / בצל פרווה
 120 מ"ל שמנת צמחית לבישול או אפייה
 2 ביצים L
 1 כף קמח לבן / מחיטה מלאה
 כפית מחוקה אבקת אפייה
 ספריי שמן

Directions

1

נחמם תנור ל180 מעלות.

2

במחבת רחבה עם שמן זית נטגן בצל, גמבה, פטריות וקישואים. נוזיף תבלינים, נקפיץ יחדיו עד להזהבה ונסיר מהאש. נצנן את תערובת הירקות.

3

בקערה גדולה נערבב את הירקות המוקפצים עם קמח, אבקת אפייה, פירורי לחם, שמנת צמחית וביצים. נערבב עד לתערובת אחידה.

4

נשמן תבניות מאפינס בספריי שמן, ניצוק את בלילת המאפינס לתבניות עד 3/4 גובה השקע ונאפה בתנור חם במשך 25-30 דקות.

5

המאפינס מוכנים כשהם זהובים ויפים.

Notes

מאפינס ירקות טריים פרווה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן