FoodisGood

פסטה קישואים ברוטב שמנת פטריות דיאטטי

את פסטת הקישואים הבאה כולם יכולים להכין ממש בקלות, שינוי מרענן מהפסטה הרגילה ושילוב נפלא של קישואים ורוטב שמנת רזה. מנה דיאטטית, טבעונית וטעימה ללא גלוטן.

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time15 minsTotal Time35 mins
 3-4 קישואים
 2 כפות שמן זית
 1 בצל קצוץ
 3 שיני שום כתושות
 חבילת פטריות שמפיניון חצויות
 1 שמנת לבישול (אלפרו סויה 5%)
 כפית אבקת מרק פטריות / קורנפלור
 מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 פטרוזיליה / כוסברה / בצל ירוק קצוצים
1

את הקישואים נשטוף היטב ונחתוך לרצועות עם קולפן ג'וליאנים.

2

לאחר פריסת הקישואים נשרה את הרצועות בקערה עם מים רותחים למשך 5 דקות, נסנן מנוזלים ונייבש מעט.

3

במחבת רחבה נחמן שמן זית ובו נטגן בצל ושום כ-3 דקות.

4

כעת נוסיף למחבת את הפטריות ונקפיץ עד לשינוי צבע.

5

נוסיף למחבת את רצועות הקישואים ונערבב בעדינות.

6

נוסיף את השמנת , אבקת פטריות, מלח ופלפל ונרתיח את השמנת כ-5 דקות.

7

נערבב בעדינות כדי לא לשבות את רצועות הקישואים.

8

נפזר עשבי תיבול לפי הטעם ונגיש חם.

Ingredients

 3-4 קישואים
 2 כפות שמן זית
 1 בצל קצוץ
 3 שיני שום כתושות
 חבילת פטריות שמפיניון חצויות
 1 שמנת לבישול (אלפרו סויה 5%)
 כפית אבקת מרק פטריות / קורנפלור
 מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 פטרוזיליה / כוסברה / בצל ירוק קצוצים

Directions

1

את הקישואים נשטוף היטב ונחתוך לרצועות עם קולפן ג'וליאנים.

2

לאחר פריסת הקישואים נשרה את הרצועות בקערה עם מים רותחים למשך 5 דקות, נסנן מנוזלים ונייבש מעט.

3

במחבת רחבה נחמן שמן זית ובו נטגן בצל ושום כ-3 דקות.

4

כעת נוסיף למחבת את הפטריות ונקפיץ עד לשינוי צבע.

5

נוסיף למחבת את רצועות הקישואים ונערבב בעדינות.

6

נוסיף את השמנת , אבקת פטריות, מלח ופלפל ונרתיח את השמנת כ-5 דקות.

7

נערבב בעדינות כדי לא לשבות את רצועות הקישואים.

8

נפזר עשבי תיבול לפי הטעם ונגיש חם.

Notes

פסטה קישואים ברוטב שמנת פטריות דיאטטי

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן