פסטה קישואים ברוטב שמנת פטריות דיאטטי
את פסטת הקישואים הבאה כולם יכולים להכין ממש בקלות, שינוי מרענן מהפסטה הרגילה ושילוב נפלא של קישואים ורוטב שמנת רזה. מנה דיאטטית, טבעונית וטעימה ללא גלוטן.
את הקישואים נשטוף היטב ונחתוך לרצועות עם קולפן ג'וליאנים.
לאחר פריסת הקישואים נשרה את הרצועות בקערה עם מים רותחים למשך 5 דקות, נסנן מנוזלים ונייבש מעט.
במחבת רחבה נחמן שמן זית ובו נטגן בצל ושום כ-3 דקות.
כעת נוסיף למחבת את הפטריות ונקפיץ עד לשינוי צבע.
נוסיף למחבת את רצועות הקישואים ונערבב בעדינות.
נוסיף את השמנת , אבקת פטריות, מלח ופלפל ונרתיח את השמנת כ-5 דקות.
נערבב בעדינות כדי לא לשבות את רצועות הקישואים.
נפזר עשבי תיבול לפי הטעם ונגיש חם.
Ingredients
Directions
את הקישואים נשטוף היטב ונחתוך לרצועות עם קולפן ג'וליאנים.
לאחר פריסת הקישואים נשרה את הרצועות בקערה עם מים רותחים למשך 5 דקות, נסנן מנוזלים ונייבש מעט.
במחבת רחבה נחמן שמן זית ובו נטגן בצל ושום כ-3 דקות.
כעת נוסיף למחבת את הפטריות ונקפיץ עד לשינוי צבע.
נוסיף למחבת את רצועות הקישואים ונערבב בעדינות.
נוסיף את השמנת , אבקת פטריות, מלח ופלפל ונרתיח את השמנת כ-5 דקות.
נערבב בעדינות כדי לא לשבות את רצועות הקישואים.
נפזר עשבי תיבול לפי הטעם ונגיש חם.