FoodisGood

טראפלס – כדורי שוקולד טבעוניים

טראפלס שוקולד מריר טבעוניים מצופים אבקת קקאו. היום אני משתף במתכון מוצלח מאוד לכדורי שוקולד שטבעוניים אוהבים.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time5 minsTotal Time20 mins
 300 גרם שוקולד מריר
 3 כפות שמן קוקוס
 240 מ״ל חלב קוקוס
 כפית תמצית וניל
 קורט מלח
 כוס אבקת קקאו
1

את השוקולד נקצוץ גס ונערבב בקערה יחד עם השמן.

2

נחמם את חלב הקוקוס על אש נמוכה, כאשר החלב חמים, נמזוג אותו לקערת השוקולד. נערבב רק עד לכדי איחוד ולא יותר מידי.

3

נוסיף לקערה תמצית וניל ומלח, נערבב מעט ונכסה את הקערה בניילון נצמד. נעביר למקרר ל-4 שעות.

4

נפזר אבקת קקאו בקערה ומתערובת הטראפלס ניצור ריבועים או כדורים קטנים. נכסה את הכדורים באבקת קקאו ונגיש קר.

בכדי ליצור את צורת הטראפלס שבתמונה פשוט לוקחים חתיכה גולמית מעיסת השוקולד ומבלי לעצב אותה כלל טובלים בקקאו.

Ingredients

 300 גרם שוקולד מריר
 3 כפות שמן קוקוס
 240 מ״ל חלב קוקוס
 כפית תמצית וניל
 קורט מלח
 כוס אבקת קקאו

Directions

1

את השוקולד נקצוץ גס ונערבב בקערה יחד עם השמן.

2

נחמם את חלב הקוקוס על אש נמוכה, כאשר החלב חמים, נמזוג אותו לקערת השוקולד. נערבב רק עד לכדי איחוד ולא יותר מידי.

3

נוסיף לקערה תמצית וניל ומלח, נערבב מעט ונכסה את הקערה בניילון נצמד. נעביר למקרר ל-4 שעות.

4

נפזר אבקת קקאו בקערה ומתערובת הטראפלס ניצור ריבועים או כדורים קטנים. נכסה את הכדורים באבקת קקאו ונגיש קר.

Notes

טראפלס – כדורי שוקולד טבעוניים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן