טראפלס – כדורי שוקולד טבעוניים
טראפלס שוקולד מריר טבעוניים מצופים אבקת קקאו. היום אני משתף במתכון מוצלח מאוד לכדורי שוקולד שטבעוניים אוהבים.
את השוקולד נקצוץ גס ונערבב בקערה יחד עם השמן.
נחמם את חלב הקוקוס על אש נמוכה, כאשר החלב חמים, נמזוג אותו לקערת השוקולד. נערבב רק עד לכדי איחוד ולא יותר מידי.
נוסיף לקערה תמצית וניל ומלח, נערבב מעט ונכסה את הקערה בניילון נצמד. נעביר למקרר ל-4 שעות.
נפזר אבקת קקאו בקערה ומתערובת הטראפלס ניצור ריבועים או כדורים קטנים. נכסה את הכדורים באבקת קקאו ונגיש קר.
בכדי ליצור את צורת הטראפלס שבתמונה פשוט לוקחים חתיכה גולמית מעיסת השוקולד ומבלי לעצב אותה כלל טובלים בקקאו.
Ingredients
Directions
את השוקולד נקצוץ גס ונערבב בקערה יחד עם השמן.
נחמם את חלב הקוקוס על אש נמוכה, כאשר החלב חמים, נמזוג אותו לקערת השוקולד. נערבב רק עד לכדי איחוד ולא יותר מידי.
נוסיף לקערה תמצית וניל ומלח, נערבב מעט ונכסה את הקערה בניילון נצמד. נעביר למקרר ל-4 שעות.
נפזר אבקת קקאו בקערה ומתערובת הטראפלס ניצור ריבועים או כדורים קטנים. נכסה את הכדורים באבקת קקאו ונגיש קר.