FoodisGood

סלט תרד עם אגוזים, חמוציות, אגסים וכל טוב

סלט תרד בריא שכל אחד יכול להכין. הסלט מתאים לכל עונות השנה, הוא עשיר במגוון רחב של טעמים שמשתלבים יחדיו בצורה מפתיעה. תמצאו בו אגסים, חמוציות, אגוזים, בצל סגול וכמובן תרד. במעט עבודה, בקלות ובפשטות תכינו סלט תרד נהדר.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
לרוטב
 1/2 כוס שמן זית.
 2 כפות חומץ בלסמי.
 2 כפיות חרדת דיז'ון.
 כפית סוכר.
 כפית מלח.
 מעט פלפל שחור.
לסלט
 בצל סגול בינוני פרוס דק.
 1/3 כוס חמוציות מיובשות.
 8 כוסות עלי בייבי תרד טריים
 2 אגסים גדולים (לא לקלף), חתוכים לרבעים ונקיים מליבה.
 2/3 כוס אגוזי לוז או אגוזי מלך קלויים.
הכנת הרוטב
1

מוסיפים לצנצנת קטנה עם מכסה אטום את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים עם מכסה, מנערים היטב, טועמים ומתקנים טיבול במקרה הצורך. מניחים בצד עד להרכבת הסלט.

הכנת מרכיבי הסלט
2

את פרוסות הבצל הסגול מניחים בקערה קטנה ולה מוסיפים מים קרים עד לכיוסי הבצלים. מניחים בצד למשך 30 דקות, שלב זה יפחית את טעם הבצל החי. מסננים היטב ומניחים לייבוש על נייר סופג.

3

בינתיים, מוסיפים לקערה קטנה חמוציות עם 2 כפות מרוטב הסלט המוכן וזאת כדי לרככן. מניחים בצד למשך 20 דקות.

הרכבת הסלט
4

לקערה גדולה מוסיפים עלי תרד, בצלים ואגסים, מערבבים ומוסיפים את החמוציות יחד עם הרוטב. מוזגים את הרוטב מעל לסלט ומערבבים היטב. מוסיפים אגוזים קלויים ומגישים.

ניתן להוסיף כל סוג של גבינה מעל לסלט.

Ingredients

לרוטב
 1/2 כוס שמן זית.
 2 כפות חומץ בלסמי.
 2 כפיות חרדת דיז'ון.
 כפית סוכר.
 כפית מלח.
 מעט פלפל שחור.
לסלט
 בצל סגול בינוני פרוס דק.
 1/3 כוס חמוציות מיובשות.
 8 כוסות עלי בייבי תרד טריים
 2 אגסים גדולים (לא לקלף), חתוכים לרבעים ונקיים מליבה.
 2/3 כוס אגוזי לוז או אגוזי מלך קלויים.

Directions

הכנת הרוטב
1

מוסיפים לצנצנת קטנה עם מכסה אטום את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים עם מכסה, מנערים היטב, טועמים ומתקנים טיבול במקרה הצורך. מניחים בצד עד להרכבת הסלט.

הכנת מרכיבי הסלט
2

את פרוסות הבצל הסגול מניחים בקערה קטנה ולה מוסיפים מים קרים עד לכיוסי הבצלים. מניחים בצד למשך 30 דקות, שלב זה יפחית את טעם הבצל החי. מסננים היטב ומניחים לייבוש על נייר סופג.

3

בינתיים, מוסיפים לקערה קטנה חמוציות עם 2 כפות מרוטב הסלט המוכן וזאת כדי לרככן. מניחים בצד למשך 20 דקות.

הרכבת הסלט
4

לקערה גדולה מוסיפים עלי תרד, בצלים ואגסים, מערבבים ומוסיפים את החמוציות יחד עם הרוטב. מוזגים את הרוטב מעל לסלט ומערבבים היטב. מוסיפים אגוזים קלויים ומגישים.

Notes

סלט תרד עם אגוזים, חמוציות, אגסים וכל טוב

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן