FoodisGood

קונוסים (טילונים) מבצק עלים במילוי קצפת

AuthorfoodisgoodCategoryDifficultyBeginner

המתכון של רוחמה חנניה מהצרי לקינוח מרשים באמת - קונוסים מבצק עלים ממולאים בקצפת. את המתכון ניתן להכין בגרסה פרווה או חלבית. מעולה לאירוח ולאירועים שמחים - בתאבון.

Yields1 Serving
Prep Time35 minsCook Time10 minsTotal Time45 mins
לקונוסים מבצק עלים
 1 חבילה בצק שמרים עלים
 אבקת סוכר
למילוי קצפת
 מיכל קצפת צמחית או שמנת מתוקה
 1 פודינג וניל
כלים מיוחדים
 קונוסים לאפיה
 שקית זילוף עם צנתר כוכב
1

את בצק העלים מפשירים ופותחים על משטח עבודה, עדיף על נייר אפיה.

2

חותכים את בצק העלים לרצועות צרות ומגלגלים כל רצועה על גבי קונות מיוחד לאפיה.

3

מסדרים את הקונוסים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור עד להזהבה.

4

מוציאים מהתנור ומקררים את הקונוסים.

5

בינתיים מכינים קצפת: מקציפים יחדיו מיכל שמנת מתוקה (או למילוי פרווה שמנת צמחית) עם שקית פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. ממלאים שקית זילוף.

6

משחררים את הקונוסים המוכנים מכלי המתכת ובתוך כל קונוס מזלפים בעדינות קצפת.

7

מסדרים בערימה יפה, בוזקים אבקת סוכר ונהנים.

Ingredients

לקונוסים מבצק עלים
 1 חבילה בצק שמרים עלים
 אבקת סוכר
למילוי קצפת
 מיכל קצפת צמחית או שמנת מתוקה
 1 פודינג וניל
כלים מיוחדים
 קונוסים לאפיה
 שקית זילוף עם צנתר כוכב

Directions

1

את בצק העלים מפשירים ופותחים על משטח עבודה, עדיף על נייר אפיה.

2

חותכים את בצק העלים לרצועות צרות ומגלגלים כל רצועה על גבי קונות מיוחד לאפיה.

3

מסדרים את הקונוסים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור עד להזהבה.

4

מוציאים מהתנור ומקררים את הקונוסים.

5

בינתיים מכינים קצפת: מקציפים יחדיו מיכל שמנת מתוקה (או למילוי פרווה שמנת צמחית) עם שקית פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. ממלאים שקית זילוף.

6

משחררים את הקונוסים המוכנים מכלי המתכת ובתוך כל קונוס מזלפים בעדינות קצפת.

7

מסדרים בערימה יפה, בוזקים אבקת סוכר ונהנים.

Notes

קונוסים (טילונים) מבצק עלים במילוי קצפת

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן