FoodisGood

פרוסות תפוחי אדמה בסגנון צ'יפס אפוי בתנור

AuthormiriYCategoryDifficultyBeginner

מתכון בטוח ומאוד פשוט לפרוסות תפוחי אדמה בתנור שיוצאים ממש כמו צ׳יפס - טעים אש והילדים אוהבים. תוספת שמתאימה כמעט לכל ארוחה, מגישים עם רטבים ונהנים.

Yields1 Serving
Prep Time25 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr 10 mins
 תפוחי אדמה כמות לפי סועדים
 אבקת שום
 אבקת מרק בצל
 מלח גס
 פלפל שחור גרוס
 שמן זית
1

את תפוחי האדמה השלמים לבשל במשך 10 דקות במים רותחים.

2

לחתוך לפרוסות בעובי שווה ולהניח בקערה.

3

להוסיף לקערה שמן זית ותבלינים לפע הטעם ולערבב בעדינות עם הידיים.

4

לפזר את תפוחי האדמה כמו קלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

5

כעת ניתן לפזר עוד מלח גס מעל לתפוחי האדמה למי שאוהב.

6

להכניס לתנור על 180 מעלות על להשחמה.

7

להוציא מהתנור ולהגיש חם.

Ingredients

 תפוחי אדמה כמות לפי סועדים
 אבקת שום
 אבקת מרק בצל
 מלח גס
 פלפל שחור גרוס
 שמן זית

Directions

1

את תפוחי האדמה השלמים לבשל במשך 10 דקות במים רותחים.

2

לחתוך לפרוסות בעובי שווה ולהניח בקערה.

3

להוסיף לקערה שמן זית ותבלינים לפע הטעם ולערבב בעדינות עם הידיים.

4

לפזר את תפוחי האדמה כמו קלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

5

כעת ניתן לפזר עוד מלח גס מעל לתפוחי האדמה למי שאוהב.

6

להכניס לתנור על 180 מעלות על להשחמה.

7

להוציא מהתנור ולהגיש חם.

Notes

פרוסות תפוחי אדמה בסגנון צ'יפס אפוי בתנור

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן