FoodisGood

פרגיות ממולאות בבשר טחון ופטריות

AuthorilanitbenizriCategory, , DifficultyIntermediate

מתכון חגיגי לקראת ט"ו בשבט - פרגיות ממולאות בבשר טחון ופטריות, ברוטב סילאן וחגיגת פירות יבשים! כיף בצלחת.. המתכון מתאים לט"ו בשבט אבל ממש לא רק.

Yields1 Serving
Prep Time40 minsCook Time1 hr 15 minsTotal Time1 hr 55 mins
למלוי בשר טחון ופטריות
 1 בצל קצוץ
 1/2 כפית כורכום
 250 גרם בשר בקר טחון
 מלח לפי הטעם
 כפית בהרט
 חופן כוסברה קצוצה
 1/2 קופסת פטריות חתוכות
לפרגיות
 6 פרגיות פרוסות כשניצל
 6 קיסמי עץ
לרוטב
 2 כפות סילאן
 3 כפות שמן
 1/2 כפית כורכום
 פלפל שחור גרוס
 מלח לפי הטעם
 1/2 כוס חמים
לפירות יבשום
 תאנה
 שזיפים
 צימוקים
 או כל פרי אחר שאוהבים
נתחיל במילוי הבשר
1

נטגן בצל קצוץ עד להשחמה ,נוסיף כורכום , בשר בקר טחון, נתבל במלח, בהרט וחופן כוסברה קצוצה.

2

נערבב עם מזלג תוך כדי מעיכת הבשר, נוסיף פטריות חתוכות ונמשיך לטגן עד שהבשר שינה את ציבעו. נצנן.

נרכיב פרגיות ממולאות
3

ניקח 6 פרגיות פרוסות כשניצל, נמלא במרכז ממלית הבשר ונסגור עם קיסם עץ בצדדים.

4

נכין בלילה של רוטב מסילאן, שמן, כרוכום, פלפל, מלח ומים. נערבב את כל מצרכי הרוטב.

5

נסדר בתבנית עגולה את הפרגיות, נשפוך את הרוטב, נפזר פירות יבשים מסביב.

6

נכניס למקרר ל חצי שעה על מנת שיספגו הטעמים.

7

נחמם תנור חום של 180, נכסה את התבנית בנייר אלומניום מחורר ל שעה, לאחר מכן נסיר את הנייר אלומניום ונמשיך עד להשחמה מלאה.

8

בתאבון אילנית.

Ingredients

למלוי בשר טחון ופטריות
 1 בצל קצוץ
 1/2 כפית כורכום
 250 גרם בשר בקר טחון
 מלח לפי הטעם
 כפית בהרט
 חופן כוסברה קצוצה
 1/2 קופסת פטריות חתוכות
לפרגיות
 6 פרגיות פרוסות כשניצל
 6 קיסמי עץ
לרוטב
 2 כפות סילאן
 3 כפות שמן
 1/2 כפית כורכום
 פלפל שחור גרוס
 מלח לפי הטעם
 1/2 כוס חמים
לפירות יבשום
 תאנה
 שזיפים
 צימוקים
 או כל פרי אחר שאוהבים

Directions

נתחיל במילוי הבשר
1

נטגן בצל קצוץ עד להשחמה ,נוסיף כורכום , בשר בקר טחון, נתבל במלח, בהרט וחופן כוסברה קצוצה.

2

נערבב עם מזלג תוך כדי מעיכת הבשר, נוסיף פטריות חתוכות ונמשיך לטגן עד שהבשר שינה את ציבעו. נצנן.

נרכיב פרגיות ממולאות
3

ניקח 6 פרגיות פרוסות כשניצל, נמלא במרכז ממלית הבשר ונסגור עם קיסם עץ בצדדים.

4

נכין בלילה של רוטב מסילאן, שמן, כרוכום, פלפל, מלח ומים. נערבב את כל מצרכי הרוטב.

5

נסדר בתבנית עגולה את הפרגיות, נשפוך את הרוטב, נפזר פירות יבשים מסביב.

6

נכניס למקרר ל חצי שעה על מנת שיספגו הטעמים.

7

נחמם תנור חום של 180, נכסה את התבנית בנייר אלומניום מחורר ל שעה, לאחר מכן נסיר את הנייר אלומניום ונמשיך עד להשחמה מלאה.

8

בתאבון אילנית.

Notes

פרגיות ממולאות בבשר טחון ופטריות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן