FoodisGood

עוגת קינמון בחושה וכל-כך מוצלחת!

AuthorfoodisgoodCategoryDifficultyBeginner

מתכון לעוגת קינמון ואגוזים (עם שמנת או פרווה) שמכינים ממש בקלות. עוגת וניל, קינמון ואגוזים בחושה שתמלא את הבית בניחוח הקינמון הממכר.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins
 3 ביצים
 1 כוס סוכר
 1/2 כוס שמן
 200 גרם שמנת חמוצה או שמנת צמחית לעוגה פרווה
 2 שקיות סוכר וניל
 1 ורבע כוסות קמח תופח
 1/2 כפית אבקת קינמון
 1/2 כוס אגוזים קצוצים גס (ניתן לוותר)
1

מערבבים את כל מצרכי העוגה לפי הסדר הכתוב (מלבד האגוזים).

2

מוסיפים אגוזים ומערבבים קלות, רק עד שהאגוזים נבלעים.

3

משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את בלילת העוגה.

4

אופים בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.

5

העוגה מוכנה כשקיסם יוצא יבש.

Ingredients

 3 ביצים
 1 כוס סוכר
 1/2 כוס שמן
 200 גרם שמנת חמוצה או שמנת צמחית לעוגה פרווה
 2 שקיות סוכר וניל
 1 ורבע כוסות קמח תופח
 1/2 כפית אבקת קינמון
 1/2 כוס אגוזים קצוצים גס (ניתן לוותר)

Directions

1

מערבבים את כל מצרכי העוגה לפי הסדר הכתוב (מלבד האגוזים).

2

מוסיפים אגוזים ומערבבים קלות, רק עד שהאגוזים נבלעים.

3

משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את בלילת העוגה.

4

אופים בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.

5

העוגה מוכנה כשקיסם יוצא יבש.

Notes

עוגת קינמון בחושה וכל-כך מוצלחת!

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן