FoodisGood

מאפינס גבינה פשוטים

AuthorMazalGershonCategoryDifficultyBeginner

מתכון למאפינס גבינות פשוטים וטעימים שניתנים להכנה גם בפסח (ע"י המרת הקמח לקמח תופח כשר). המאפינס ניתנים לשדרוג ע"י הוספת חצי כוס תירס / ירק / פטריות / זיתים או כל תוספת אחרת.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 mins
 3 ביצים
 גביע גבינה לבנה 5%
 גביע קוטג' 5%
 גביע יוגורט טבעי
 1/2 כוס גבינה בולגרית 5% מגורדת
 כפית אבקת מרק בצל
 כפית אבקת מרק פטריות
 1/2 כוס קמח תופח
1

בקערה גדולה נטרוף ביצים וגבינות רכות (קוטג', גבינה לבנה ויוגורט) לתערובת אחידה.

2

נוסיף את שאר מרכיבי המאפינס ונטרוף היטב לקבלת תערובת אחידה, את הקמח נוסיף בסוף ונערבב רק עד לאיחוד.

3

נשמן תבנית שקעים או תבניות מאפינס סיליקון.

4

בכל שקע נשים כך גדושה מתערובת המאפינס.

5

נאפה את מאפינס הגבינות בתנור חם על 190 מעלות במשך כחצי שעה, עד להזהבה.

6

באהבה ממני מזל גרשון.

Ingredients

 3 ביצים
 גביע גבינה לבנה 5%
 גביע קוטג' 5%
 גביע יוגורט טבעי
 1/2 כוס גבינה בולגרית 5% מגורדת
 כפית אבקת מרק בצל
 כפית אבקת מרק פטריות
 1/2 כוס קמח תופח

Directions

1

בקערה גדולה נטרוף ביצים וגבינות רכות (קוטג', גבינה לבנה ויוגורט) לתערובת אחידה.

2

נוסיף את שאר מרכיבי המאפינס ונטרוף היטב לקבלת תערובת אחידה, את הקמח נוסיף בסוף ונערבב רק עד לאיחוד.

3

נשמן תבנית שקעים או תבניות מאפינס סיליקון.

4

בכל שקע נשים כך גדושה מתערובת המאפינס.

5

נאפה את מאפינס הגבינות בתנור חם על 190 מעלות במשך כחצי שעה, עד להזהבה.

6

באהבה ממני מזל גרשון.

Notes

מאפינס גבינה פשוטים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן