FoodisGood

דג סלמון במחבת • מתכון בטוח

מתכון לסלמון במחבת שמכינים ממש בקלות, פילה סלמון צלוי ישר על המחבת עם מלח, פלפל ולימון. הסלמון יוצא עסיסי וטעים, לא מתייבש ולא עמוס בתבלינים.

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
 קילו פילה סלמון פרוס
 כפית חמאה (לא חובה אבל מאוד מוסיף)
 1.5 כפות שמן זית
 1/2 כפית מלח
 מעט פלפל שחור
 לימון להגשה
אפשרויות לשדרוג
 כפית רוטב סויה / טריאקי / סילאן
 מעט רוזמרין
1

בכוס קטנה נערבב חמאה עם שמן זית, מלח ופלפל.

2

נעביר את פרוסות פילה הסלמון לקערה ונעסה אותן היטב בתערובת שמן הזית.

3

נכסה את הקערה ונניח במקר למשך 15 דקות, כך נוודא שהדג ספג את טעמי המרינדה.

4

נחמם מחבת פסים ורק כשהמחבת חמה נניח את פרוסות הדג במחבת. אם חתיכות הדג עם עור, נניח את הצד עם העור ראשון על המחבת.

5

זה הזמן להוסיף סויה / טריאקי / סילאן / רוזמרין למחבת.

6

נטגן את הדג 5 דקות, עד שכל בסיס הדג משנה צבעו ונהפוך לצד שני.

7

נמשיך לטגן את הסלמון עוד 3-4 דקות ולא יותר, אנחנו רוצים להכין את הדג אבל לא לייבש אותו.

8

כשהסלמון מוכן, נוציא לצלחת הגשה (לא לנייר סופג), נסחט לימון טרי מעל לפרוסות הדג, נטעם ונוסיף מלח או פלפל לפי הטעם.

Ingredients

 קילו פילה סלמון פרוס
 כפית חמאה (לא חובה אבל מאוד מוסיף)
 1.5 כפות שמן זית
 1/2 כפית מלח
 מעט פלפל שחור
 לימון להגשה
אפשרויות לשדרוג
 כפית רוטב סויה / טריאקי / סילאן
 מעט רוזמרין

Directions

1

בכוס קטנה נערבב חמאה עם שמן זית, מלח ופלפל.

2

נעביר את פרוסות פילה הסלמון לקערה ונעסה אותן היטב בתערובת שמן הזית.

3

נכסה את הקערה ונניח במקר למשך 15 דקות, כך נוודא שהדג ספג את טעמי המרינדה.

4

נחמם מחבת פסים ורק כשהמחבת חמה נניח את פרוסות הדג במחבת. אם חתיכות הדג עם עור, נניח את הצד עם העור ראשון על המחבת.

5

זה הזמן להוסיף סויה / טריאקי / סילאן / רוזמרין למחבת.

6

נטגן את הדג 5 דקות, עד שכל בסיס הדג משנה צבעו ונהפוך לצד שני.

7

נמשיך לטגן את הסלמון עוד 3-4 דקות ולא יותר, אנחנו רוצים להכין את הדג אבל לא לייבש אותו.

8

כשהסלמון מוכן, נוציא לצלחת הגשה (לא לנייר סופג), נסחט לימון טרי מעל לפרוסות הדג, נטעם ונוסיף מלח או פלפל לפי הטעם.

Notes

דג סלמון במחבת • מתכון בטוח

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן