מתכון לניוקי תפוחי אדמה ביתי בקלות
5 מצרכים בסיסיים שיש בכל בית משתלבים יחדיו והופכים למנה איטלקית מנצחץ - ניוקי מושלם, קל להנה וטעים במיוחד. מגישים עם רוטב עגבניות עשיר, רוטב אלפרדו ועוד..
במיקרוגל נרכך את תפוחי האדמה 17-20 דקות.
כשתפוחי האדמה רכים נקלוף אותם ונמעך היטב.
נעביר את פירה תפוחי האדמה לקערה גדולה ונצנן לטמפרטורת החדר.
נוסיף לקערה ביצים, פרמז'ן ומלח ונערבב היטב.
נתחיל להוסיף את הקמח בהדרגה, בכל פעם נעצור ונלוש היטב. נמשיך להוסיף קמח רק עד לבצק אחיד.
על משטח מקומח נגלגל את הבצק לנקניקים צרים וארוכים ונפרוס לניוקי.
נרתיח סיר גדול עם מים ומעט מלח, נכניס את הניוקי למים הרותחים ונבשל עד שהם צפים.
נעביר את הניוקי המוכנים לקערת מי קרח בכדי לעצור את הבישול ונגיש לצד רוטב חם.
Ingredients
Directions
במיקרוגל נרכך את תפוחי האדמה 17-20 דקות.
כשתפוחי האדמה רכים נקלוף אותם ונמעך היטב.
נעביר את פירה תפוחי האדמה לקערה גדולה ונצנן לטמפרטורת החדר.
נוסיף לקערה ביצים, פרמז'ן ומלח ונערבב היטב.
נתחיל להוסיף את הקמח בהדרגה, בכל פעם נעצור ונלוש היטב. נמשיך להוסיף קמח רק עד לבצק אחיד.
על משטח מקומח נגלגל את הבצק לנקניקים צרים וארוכים ונפרוס לניוקי.
נרתיח סיר גדול עם מים ומעט מלח, נכניס את הניוקי למים הרותחים ונבשל עד שהם צפים.
נעביר את הניוקי המוכנים לקערת מי קרח בכדי לעצור את הבישול ונגיש לצד רוטב חם.