FoodisGood

מתכון לניוקי תפוחי אדמה ביתי בקלות

AuthorCarmitDahanCategoryDifficultyBeginner

5 מצרכים בסיסיים שיש בכל בית משתלבים יחדיו והופכים למנה איטלקית מנצחץ - ניוקי מושלם, קל להנה וטעים במיוחד. מגישים עם רוטב עגבניות עשיר, רוטב אלפרדו ועוד..

Yields1 Serving
Prep Time25 minsCook Time15 minsTotal Time40 mins
 4 תפוחי אדמה אדומים
 1/2 כוס גבינת פרמז'ן
 2 ביצים
 1.5-2 כוסות קמח
 מעט מלח
1

במיקרוגל נרכך את תפוחי האדמה 17-20 דקות.

2

כשתפוחי האדמה רכים נקלוף אותם ונמעך היטב.

3

נעביר את פירה תפוחי האדמה לקערה גדולה ונצנן לטמפרטורת החדר.

4

נוסיף לקערה ביצים, פרמז'ן ומלח ונערבב היטב.

5

נתחיל להוסיף את הקמח בהדרגה, בכל פעם נעצור ונלוש היטב. נמשיך להוסיף קמח רק עד לבצק אחיד.

6

על משטח מקומח נגלגל את הבצק לנקניקים צרים וארוכים ונפרוס לניוקי.

7

נרתיח סיר גדול עם מים ומעט מלח, נכניס את הניוקי למים הרותחים ונבשל עד שהם צפים.

8

נעביר את הניוקי המוכנים לקערת מי קרח בכדי לעצור את הבישול ונגיש לצד רוטב חם.

Ingredients

 4 תפוחי אדמה אדומים
 1/2 כוס גבינת פרמז'ן
 2 ביצים
 1.5-2 כוסות קמח
 מעט מלח

Directions

1

במיקרוגל נרכך את תפוחי האדמה 17-20 דקות.

2

כשתפוחי האדמה רכים נקלוף אותם ונמעך היטב.

3

נעביר את פירה תפוחי האדמה לקערה גדולה ונצנן לטמפרטורת החדר.

4

נוסיף לקערה ביצים, פרמז'ן ומלח ונערבב היטב.

5

נתחיל להוסיף את הקמח בהדרגה, בכל פעם נעצור ונלוש היטב. נמשיך להוסיף קמח רק עד לבצק אחיד.

6

על משטח מקומח נגלגל את הבצק לנקניקים צרים וארוכים ונפרוס לניוקי.

7

נרתיח סיר גדול עם מים ומעט מלח, נכניס את הניוקי למים הרותחים ונבשל עד שהם צפים.

8

נעביר את הניוקי המוכנים לקערת מי קרח בכדי לעצור את הבישול ונגיש לצד רוטב חם.

Notes

מתכון לניוקי תפוחי אדמה ביתי בקלות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן