לביבות ירק ובצל ירוק מטוגנות
מתכון ללביבות בצל ירוק וירק מושלמות לארוחת ערב. לביבות פיקנטיות וטעימות במיוחד שכדאי להגיש לצד שמנת חמוצה או לבן.
את תפוחי האדמה והבצל נקלוף, נשטוף ונגרד בפומפייה על הצד הגס לתוך קערה גדולה.
נעביר למסננת עדינה ונסנן היטב מכל הנוזלים.
נקצוץ את הירק והבצל הירוק, נוסיף לקערה יחד עם שאר מצרכי המתכון ונטרוף היטב.
תתקבל עיסה נוזלית, זה בסדר.
נחמם שמן במחבת ובעזרת כף מזיגה ניצוק למחבת החמה כף מעיסת הלביבות ונשטח מעט.
נטגן כ-2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.
נוציא את הלביבות לנייר סופג ונגיש בערימה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ מעל.
Ingredients
Directions
את תפוחי האדמה והבצל נקלוף, נשטוף ונגרד בפומפייה על הצד הגס לתוך קערה גדולה.
נעביר למסננת עדינה ונסנן היטב מכל הנוזלים.
נקצוץ את הירק והבצל הירוק, נוסיף לקערה יחד עם שאר מצרכי המתכון ונטרוף היטב.
תתקבל עיסה נוזלית, זה בסדר.
נחמם שמן במחבת ובעזרת כף מזיגה ניצוק למחבת החמה כף מעיסת הלביבות ונשטח מעט.
נטגן כ-2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.
נוציא את הלביבות לנייר סופג ונגיש בערימה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ מעל.