מאפינס שוקולד כשר לפסח • מתכון מנצח
העוגות הקטנות הללו שנקראות מאפינס הן בין הדברים הקלים והמפנקים שיש. מתכון נהדר למאפינס שוקולד כשרים לפסח שמכינים ממש בקלות. מתאים לילדים וגם למי שמחפש משהו מתוק בפסח.
בקערה גדולה נערבב חומרים יבשים: סודה לשתייה, שוקולית, קקאו, קמח מצה ואבקת אפייה.
בקערת המיקסר נקציף על מהירות גבוהה ביצים שלמות עם סוכר, עד שמתקבל קצף אוורירי בצבע בהיר.
תוך כדי הקצפה, נזלף פנימה את השמן באטיות.
נאחד את קערת היבשים והרטובים ע"י הוספת תערובת היבשים וערבוב בתנועות עטיפה, רק עד שהחומרים נטמעים.
נשמן תבניות מאפינס (אפשר מסיליקון / עטרות נייר 1 תבניות אלומיניום למאפינס).
ניצוק את בלילת המאפינס לתבניות, כשלושת רבעי גובה השקע ונאפה בתנור חם על 180 מעלות למשך 20-25 דקות.
לאחר איחוד הקערות - חשוב לא לערבב יותר וזאת כדי לשמור על מאפינס אווריריים ולא יבשים.
ניתן להכין את המאפינס ללא גלוטן ע"י המרת קמח מצה לתחליף קמח ללא גלוטן.
הטביעו קוביית שוקולד מריר במרכזו של כל מאפינס, זה ישדרג אותם פלאים.
עוד מתוקים לחג פסח מושלם:
מתכונים לפסח - כל המתכונים לחג בעמוד אחד
Ingredients
Directions
בקערה גדולה נערבב חומרים יבשים: סודה לשתייה, שוקולית, קקאו, קמח מצה ואבקת אפייה.
בקערת המיקסר נקציף על מהירות גבוהה ביצים שלמות עם סוכר, עד שמתקבל קצף אוורירי בצבע בהיר.
תוך כדי הקצפה, נזלף פנימה את השמן באטיות.
נאחד את קערת היבשים והרטובים ע"י הוספת תערובת היבשים וערבוב בתנועות עטיפה, רק עד שהחומרים נטמעים.
נשמן תבניות מאפינס (אפשר מסיליקון / עטרות נייר 1 תבניות אלומיניום למאפינס).
ניצוק את בלילת המאפינס לתבניות, כשלושת רבעי גובה השקע ונאפה בתנור חם על 180 מעלות למשך 20-25 דקות.