FoodisGood

פשטידת פסטה וירקות פרווה

מתכון לפשטידת פסטה וירקות צבעונית ומאוד קלה להכנה. פשטידה בריא ללא גבינות כלל. מושלמת לבוקר שבת וגם לאירוח.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time40 minsTotal Time55 mins
 250 גרם פסטה צבעונית מבושלת
 1/2 כרובית
 1 גזר גדול
 3 ביצים
 4 כפות קוואקר
 חופן פטרוזיליה קצוצה
 מלח ופלפל לפי הטעם
1

את הפסטה נבשל לפי הוראות היצרן, נסנן ונצנן.

2

את הכרובית נבשל במים חמים עד לריכוך חלקי, כ-10 דקות בישול ונקצוץ דק עם סכין.

3

את הגזר נגרר בפומפייה ונסחט מנוזלים.

4

בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה.

5

נשמן תבנית מרובעת בינונית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.

6

נזלף שמן זית, נפזר פירורי לחם בשכבה אחידה על פני כל הפשטידה ונפזר שומשום.

7

נכסה את התבנית ונאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-30 דקות.

8

לאחר מכן נסיר את הכיסוי ונמשיך לאפות עוד כ- 10 דקות.

9

נוציא מהתנור, נמתין לצינון, נפרוס ונגיש.

Ingredients

 250 גרם פסטה צבעונית מבושלת
 1/2 כרובית
 1 גזר גדול
 3 ביצים
 4 כפות קוואקר
 חופן פטרוזיליה קצוצה
 מלח ופלפל לפי הטעם

Directions

1

את הפסטה נבשל לפי הוראות היצרן, נסנן ונצנן.

2

את הכרובית נבשל במים חמים עד לריכוך חלקי, כ-10 דקות בישול ונקצוץ דק עם סכין.

3

את הגזר נגרר בפומפייה ונסחט מנוזלים.

4

בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה.

5

נשמן תבנית מרובעת בינונית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.

6

נזלף שמן זית, נפזר פירורי לחם בשכבה אחידה על פני כל הפשטידה ונפזר שומשום.

7

נכסה את התבנית ונאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-30 דקות.

8

לאחר מכן נסיר את הכיסוי ונמשיך לאפות עוד כ- 10 דקות.

9

נוציא מהתנור, נמתין לצינון, נפרוס ונגיש.

Notes

פשטידת פסטה וירקות פרווה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן