פשטידת פסטה וירקות פרווה
מתכון לפשטידת פסטה וירקות צבעונית ומאוד קלה להכנה. פשטידה בריא ללא גבינות כלל. מושלמת לבוקר שבת וגם לאירוח.
את הפסטה נבשל לפי הוראות היצרן, נסנן ונצנן.
את הכרובית נבשל במים חמים עד לריכוך חלקי, כ-10 דקות בישול ונקצוץ דק עם סכין.
את הגזר נגרר בפומפייה ונסחט מנוזלים.
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה.
נשמן תבנית מרובעת בינונית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.
נזלף שמן זית, נפזר פירורי לחם בשכבה אחידה על פני כל הפשטידה ונפזר שומשום.
נכסה את התבנית ונאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-30 דקות.
לאחר מכן נסיר את הכיסוי ונמשיך לאפות עוד כ- 10 דקות.
נוציא מהתנור, נמתין לצינון, נפרוס ונגיש.
Ingredients
Directions
את הפסטה נבשל לפי הוראות היצרן, נסנן ונצנן.
את הכרובית נבשל במים חמים עד לריכוך חלקי, כ-10 דקות בישול ונקצוץ דק עם סכין.
את הגזר נגרר בפומפייה ונסחט מנוזלים.
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה.
נשמן תבנית מרובעת בינונית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.
נזלף שמן זית, נפזר פירורי לחם בשכבה אחידה על פני כל הפשטידה ונפזר שומשום.
נכסה את התבנית ונאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-30 דקות.
לאחר מכן נסיר את הכיסוי ונמשיך לאפות עוד כ- 10 דקות.
נוציא מהתנור, נמתין לצינון, נפרוס ונגיש.