חיתוכיות פרג מדהימות מבצק פריך
פורים מתקרב וזה תירוץ מעולה להכין את חיתוכיות הפרג המדהימות הללו. עוגיות בצק פריך עם פירורים שפשוט נמסות בפה. ניתן להכין פרווה או חלבי.
במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הבצק מלבד מיץ התפוזים עד לקבלת מרקם פירורי.
מוסיפים את מיץ התפוזים וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק אחיד.
פורסים את הבצק על תבנית משומנת (מרובעת את עגולה בקוטר 24).
אופים את הבסיס בתנור חם על 180 מעלות למשך רבע שעה.
בסיר או קלחת ממיסים חמאה עם סוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מוסיפים את שאר מצרכי המילוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 דקות.
במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הפירורים לקבלת מרקם פירורי.
מורחים את מילוי הפרג מעל לבצק שאפינו, מפזרים את הפירורים באופן שווה.
אופים בתנור חם על 180 מעלות 10-15 דקות, עד ששכבת הפירורים מזהיבה.
*טיפ: ניתן לפזר אגוזי מלך טחונים מעל לפירורים לפני האפייה.
Ingredients
Directions
במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הבצק מלבד מיץ התפוזים עד לקבלת מרקם פירורי.
מוסיפים את מיץ התפוזים וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק אחיד.
פורסים את הבצק על תבנית משומנת (מרובעת את עגולה בקוטר 24).
אופים את הבסיס בתנור חם על 180 מעלות למשך רבע שעה.
בסיר או קלחת ממיסים חמאה עם סוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מוסיפים את שאר מצרכי המילוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 דקות.
במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הפירורים לקבלת מרקם פירורי.
מורחים את מילוי הפרג מעל לבצק שאפינו, מפזרים את הפירורים באופן שווה.
אופים בתנור חם על 180 מעלות 10-15 דקות, עד ששכבת הפירורים מזהיבה.
*טיפ: ניתן לפזר אגוזי מלך טחונים מעל לפירורים לפני האפייה.