FoodisGood

תפוחי אדמה אפויים ברוטב טריאקי

אוהבים את המטבח האסייאתי? אתם הולכים לאהוב את תפוחי האדמה הללו! מתכון לפרוסות תפוחי אדמה אפויים בתנור ברוטב טריאקי סילאן מעולה.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
 4 תפוחי אדמה
 3 כפות רוטב טריאקי
 1 כף סילאן
 1/4 כוס שמן קנולה
 מלח ופלפל
1

את תפוחי האדמה נשטוף היטב, נקלוף ונחתוך לפרוסות דקות.

2

נרפד תבנית תנור בנייר אפייה ונשמן.

3

נסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית, בשכבה אחת, נמליח ונפלפל (לא הרבה הטריאקי מלוח).

4

בקערה קטנה נערבב שמן עם טריקאי וסילאן.

5

נשפוך את הרוטב עם גבי תפוחי האדמה, באופן שווה.

6

נאפה את תפוחי האדמה בתנור חם על 200 מעלות כ-20 דקות, עד להשחמה.

Ingredients

 4 תפוחי אדמה
 3 כפות רוטב טריאקי
 1 כף סילאן
 1/4 כוס שמן קנולה
 מלח ופלפל

Directions

1

את תפוחי האדמה נשטוף היטב, נקלוף ונחתוך לפרוסות דקות.

2

נרפד תבנית תנור בנייר אפייה ונשמן.

3

נסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית, בשכבה אחת, נמליח ונפלפל (לא הרבה הטריאקי מלוח).

4

בקערה קטנה נערבב שמן עם טריקאי וסילאן.

5

נשפוך את הרוטב עם גבי תפוחי האדמה, באופן שווה.

6

נאפה את תפוחי האדמה בתנור חם על 200 מעלות כ-20 דקות, עד להשחמה.

Notes

תפוחי אדמה אפויים ברוטב טריאקי

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן