מאפינס ירקות טריים פרווה
המתכון של בקי אוסגי מהבלוג "עולמן של בקי ואורלי" למאפינס ירקות טריים עשיר בירקות וויטמינים. מאפינס פרווה קלים להכנה וטעימים במיוחד, מושלמים לארוחת בוקר / ערב קלילה.
נחמם תנור ל180 מעלות.
במחבת רחבה עם שמן זית נטגן בצל, גמבה, פטריות וקישואים. נוזיף תבלינים, נקפיץ יחדיו עד להזהבה ונסיר מהאש. נצנן את תערובת הירקות.
בקערה גדולה נערבב את הירקות המוקפצים עם קמח, אבקת אפייה, פירורי לחם, שמנת צמחית וביצים. נערבב עד לתערובת אחידה.
נשמן תבניות מאפינס בספריי שמן, ניצוק את בלילת המאפינס לתבניות עד 3/4 גובה השקע ונאפה בתנור חם במשך 25-30 דקות.
המאפינס מוכנים כשהם זהובים ויפים.
לעוד מתכונים היכנסו לבלוג של בקי ואורלי: https://saloona.co.il/beckyorly/
Ingredients
Directions
נחמם תנור ל180 מעלות.
במחבת רחבה עם שמן זית נטגן בצל, גמבה, פטריות וקישואים. נוזיף תבלינים, נקפיץ יחדיו עד להזהבה ונסיר מהאש. נצנן את תערובת הירקות.
בקערה גדולה נערבב את הירקות המוקפצים עם קמח, אבקת אפייה, פירורי לחם, שמנת צמחית וביצים. נערבב עד לתערובת אחידה.
נשמן תבניות מאפינס בספריי שמן, ניצוק את בלילת המאפינס לתבניות עד 3/4 גובה השקע ונאפה בתנור חם במשך 25-30 דקות.
המאפינס מוכנים כשהם זהובים ויפים.