
עוגת באונטי מיוחדת ב-3 שכבות (של פינוק)
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי עוגות
העוגה שתקצור את כ-ל המחמאות! שכבת בראוניז, שכבת קוקוס מתוק ומעל להכל קרם שוקולד מפנק... יאללה, למטבח!
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
35 דקות
20 דקות
55 דקות
- תבנית עגולה 26
מצרכים למתכון
לבסיס בראוניז
100 ג׳ שוקולד מריר
170 ג׳ חמאה
1 כפית נס קפה
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית וניל
1 כף קקאו
3/4 כוס קמח
לשכבת קוקוס
1 פחית חלב מרוכז
1/2 2 כוסות פתיתי קוקוס
לציפוי שוקולד
200 ג׳ שוקולד מריר
25 ג׳ חמאה
1/3 כוס חלב
הוראות הכנה
בסיס בראוניז
בקערת זכוכית מניחים שוקולד מריר שבור לקוביות, מוסיפים חמאה וממיסים יחד במיקרוגל כדקה עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
מוסיפים נס קפה וסוכר ומערבבים.
מוסיפים ביצים, בכל פעם אחת, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים וניל , קקאו וקמח ומערבבים עד שהכל מתאחדץ
יוצקים לתבנית עגולה מס׳ 26 ואופים על 180 מ׳, לא טורבו במשך 20-30 ד׳ עד שקיסם יוצא יבש.
מצננים היטב.
שכבת קוקוס
לקערה מרוקנים פחית חלב מרוכז ומחממים כחצי דקה במיקרוגל.
מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב.
יוצקים מעל לשכבת הבראוניז ומיישרים בעזרת מרית או כף (אפשר גם להרטיב מעט את היידים במים וליישר בעדינות).
ציפוי שוקולד
לתוך קערה שוברים שוקולד מריר לקוביות. מוסיפים חמאה וחלב וממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
יוצקים מעל לשכבת הקוקוס ומקררים למספר שעות
איזו שכבה הכי אהבתם?
- אם את שכבת הבראוניז, בטוח תאהבו: מתכון לבראוניז שוקולד ביתי
- אם את שכבת הקוקוס, אתם חייבים להציץ: עוגות קוקוס מנצחות
- אם את ציפוי השוקולד, כנסו לכאן: המדריך לגנאש שוקולד
עוד עוגות מהממות תמצאו ממש כאן >> מתכוני עוגות מכל הסוגים
נטלי
היי
אפשר להכין ב 2 תבניות של אינליש קייק?