מתכון לקציצות בולט מטוגנות
קציצות בולט מוצלחות וטעימות שמתאימות להגשה עם קוסקוס, אורז או כל תוספת אחרת. את הקציצות ניתן להכין עם בשר טחון או עוף טחון או שילוב של השניים.
את תפוחי האדמה והבצל נטחן היטב במג'ימיקס, נעביר למסננת ונסחט היטב מנוזלים.
נטבול את פרוסות הלחם במים ונסחט היטב, נפורר לתערובת תפוחי האדמה.
נוסיף לתערובת תפוחי האדמה גם ירק קצוץ, בשר או עוף טחון, ביצים, סולת ותבלינים ונערבב היטב לתערובת אחידה.
נכסה את הקערה ונעביר לכשעה למקרר. במידה ולאחר שעה התערובת רטובה מידי, נוסיף עוד ככף סולת ונערבב.
נחמם שמן חצי עמוק ונטגן את הקציצות עד להשחמה יפה משני הצדדים.
Ingredients
Directions
את תפוחי האדמה והבצל נטחן היטב במג'ימיקס, נעביר למסננת ונסחט היטב מנוזלים.
נטבול את פרוסות הלחם במים ונסחט היטב, נפורר לתערובת תפוחי האדמה.
נוסיף לתערובת תפוחי האדמה גם ירק קצוץ, בשר או עוף טחון, ביצים, סולת ותבלינים ונערבב היטב לתערובת אחידה.
נכסה את הקערה ונעביר לכשעה למקרר. במידה ולאחר שעה התערובת רטובה מידי, נוסיף עוד ככף סולת ונערבב.
נחמם שמן חצי עמוק ונטגן את הקציצות עד להשחמה יפה משני הצדדים.