FoodisGood

מתכון לקציצות בולט מטוגנות

AuthorOfraMCategoryDifficultyBeginner

קציצות בולט מוצלחות וטעימות שמתאימות להגשה עם קוסקוס, אורז או כל תוספת אחרת. את הקציצות ניתן להכין עם בשר טחון או עוף טחון או שילוב של השניים.

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time35 minsTotal Time1 hr 5 mins
 2 תפוח אדמה קלופים
 2 בצלים קלופים
 חופן פטרוזיליה
 חופן שמיר
 חופן כוסברה
 4 פרוסות לחם
 300 גרם בשר טחון / עוף (ניתן לערבב)
 2 ביצים
 3 כפות סולת
 תבלינים: א. מרק, פפריקה, מעט קינמון, כורכום, בהרט (לא חובה), מלח ופלפל
 שמן לטיגון
1

את תפוחי האדמה והבצל נטחן היטב במג'ימיקס, נעביר למסננת ונסחט היטב מנוזלים.

2

נטבול את פרוסות הלחם במים ונסחט היטב, נפורר לתערובת תפוחי האדמה.

3

נוסיף לתערובת תפוחי האדמה גם ירק קצוץ, בשר או עוף טחון, ביצים, סולת ותבלינים ונערבב היטב לתערובת אחידה.

4

נכסה את הקערה ונעביר לכשעה למקרר. במידה ולאחר שעה התערובת רטובה מידי, נוסיף עוד ככף סולת ונערבב.

5

נחמם שמן חצי עמוק ונטגן את הקציצות עד להשחמה יפה משני הצדדים.

Ingredients

 2 תפוח אדמה קלופים
 2 בצלים קלופים
 חופן פטרוזיליה
 חופן שמיר
 חופן כוסברה
 4 פרוסות לחם
 300 גרם בשר טחון / עוף (ניתן לערבב)
 2 ביצים
 3 כפות סולת
 תבלינים: א. מרק, פפריקה, מעט קינמון, כורכום, בהרט (לא חובה), מלח ופלפל
 שמן לטיגון

Directions

1

את תפוחי האדמה והבצל נטחן היטב במג'ימיקס, נעביר למסננת ונסחט היטב מנוזלים.

2

נטבול את פרוסות הלחם במים ונסחט היטב, נפורר לתערובת תפוחי האדמה.

3

נוסיף לתערובת תפוחי האדמה גם ירק קצוץ, בשר או עוף טחון, ביצים, סולת ותבלינים ונערבב היטב לתערובת אחידה.

4

נכסה את הקערה ונעביר לכשעה למקרר. במידה ולאחר שעה התערובת רטובה מידי, נוסיף עוד ככף סולת ונערבב.

5

נחמם שמן חצי עמוק ונטגן את הקציצות עד להשחמה יפה משני הצדדים.

Notes

מתכון לקציצות בולט מטוגנות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן