עוגת גזר עם כדורי שוקולד אליפות!
עוגת הגזר הכי טעימה שתכינו אי פעם! מתכון קל וטעים במיוחד לעוגת גזר עם הפתעת כדורי שוקולד פאדג' ברזיאלים. זהירות! ממכר.
בסיר על אש בינונית נערבב את החלב המרוכז עם חמאה וקקאו לתערובת אחידה.
נמשיך בבחישה מתמדת עד שהתערובת מצטמצמת ונפרדת מדפנות הסיר.
נעביר את התערובת לצלחת ונצנן לטמפרטורת החדר.
נעבוד עם ידיים משומנות ונגלגל לכדורים קטנים בגודל חצי כדור שוקולד.
בקערה גדולה נערבב קמח, אבקת אפייה ומלח.
בבלנדר נטחון יחדיו ביצים, גזרים, שמן וסוכר.
ניצוק את החומרים הרטובים ליבשים בהדרגה ונערבב רק עד לאיחוד.
נשמן תבנית קוגלהוף וניצוק לתוכה את בלילת העוגה.
נפזר את כדורי הפאדג' בבלילת העוגה וניתן להם לשקוע מעט.
נאפה את העודה בתנור חם על 180 מעלות 40-45 דקות, עד שהעוגה משחימה.
נמתין לצינון, נבזוק אבקת סוכר ונפרוס. זהירות! אחרי שטעמתם לא תוכלו להפסיק :)
אין כמו עוגת גזר! אם אהבתם את המתכון הזה תשמחו לגלות שיש לנו מתכון נוסף מעולה להציע לכם >> עוגת גזר בריאה ומושלמת
Ingredients
Directions
בסיר על אש בינונית נערבב את החלב המרוכז עם חמאה וקקאו לתערובת אחידה.
נמשיך בבחישה מתמדת עד שהתערובת מצטמצמת ונפרדת מדפנות הסיר.
נעביר את התערובת לצלחת ונצנן לטמפרטורת החדר.
נעבוד עם ידיים משומנות ונגלגל לכדורים קטנים בגודל חצי כדור שוקולד.
בקערה גדולה נערבב קמח, אבקת אפייה ומלח.
בבלנדר נטחון יחדיו ביצים, גזרים, שמן וסוכר.
ניצוק את החומרים הרטובים ליבשים בהדרגה ונערבב רק עד לאיחוד.
נשמן תבנית קוגלהוף וניצוק לתוכה את בלילת העוגה.
נפזר את כדורי הפאדג' בבלילת העוגה וניתן להם לשקוע מעט.
נאפה את העודה בתנור חם על 180 מעלות 40-45 דקות, עד שהעוגה משחימה.
נמתין לצינון, נבזוק אבקת סוכר ונפרוס. זהירות! אחרי שטעמתם לא תוכלו להפסיק :)