פשטידת כרובית וברוקולי בריאה ומהירה
מתכון לפשטידת כרובית וברוקולי קלילה, מהירה וטעימה במיוחד. פשטידה חלבית שקל להכין וכיף להגיש לארוחת הערב. ניתן להשתמש בכל גבינה מלוחה שיש בבית.
את הכרובית והברוקולי מרככים במים רותחים עם מלח.
מצננים את הכרובית והברוקולי לטמפרטורת חדר.
בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הפשטידה, את הכרובית והברוקולי מוסיפים בסוך ומערבבים בעדינות.
משמנים תבנית מרובעת ויוצקים לתוכה את בלילת הפשטידה.
אופים את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות למשך 50 דקות.
לאחר 50 דק' אפייה, ניתן לצפות את הפשטידה למעלה בפרוסות גבינה צהובה ולהחזיר לאפייה של 5 דק' נוספות.
מוציאים את הפשטידה מהתנור ומצננים בטמפרטורת חדר להתייצבות.
לפשטידה ללא גלוטן ניתן להמיר את הקמח לקמח תירס.
Ingredients
Directions
את הכרובית והברוקולי מרככים במים רותחים עם מלח.
מצננים את הכרובית והברוקולי לטמפרטורת חדר.
בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הפשטידה, את הכרובית והברוקולי מוסיפים בסוך ומערבבים בעדינות.
משמנים תבנית מרובעת ויוצקים לתוכה את בלילת הפשטידה.
אופים את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות למשך 50 דקות.
לאחר 50 דק' אפייה, ניתן לצפות את הפשטידה למעלה בפרוסות גבינה צהובה ולהחזיר לאפייה של 5 דק' נוספות.
מוציאים את הפשטידה מהתנור ומצננים בטמפרטורת חדר להתייצבות.