עוגת שוקולד וביסקוויטים ללא אפייה
מתכון טעים לעוגת ביסקוויטים ושוקולד שמכינים בקלות. בבסיס העוגה תמצאו שכבה נדיבה של כדורי שוקולד ומעליו ציפוי שוקולד מושחת.
נשבור את הביסקוויטים לחתיכות קטנות, אך לא נרסק לגמרי. נניח את הביקסוויטים בקערה גדולה.
בסיר על להבה נמוכה נערבב סוכר וקקאו. נוסיף לסיר מים / חלב ונערבב היטב. נוסיף גם את החמאה ונערב היטב עד שהחמאה נמסה לחלוטין. לסיום נוסיף תמצית וניל ונערבב היטב.
ניצוק את תערובת הקקאו מעל לביסקוויטים ונערבב היטב עד שכל הביסקוויטים מצופים.
נעביר את תערובת הביסקוויטים והקקאו לתבנית 26 ונהדק היטב לתחתית התבנית. נכניס למקרר לחצי שעה.
בינתיים נכין את ציפוי השוקולד: על בן מארי או במיקרוגל נחמם אתה שמנת, נשבור לתוכה את השוקולד ושאר המצרכים ונערבב היטב עד לקבלת קרם מבריק.
ניצוק את קרם השוקולד מעל לשכבת כדורי השוקולד ונצנן במקרר או המקפיא עד להגשה.
מצאנו את המתכון המנצח לעוגת תפוזים בחושה, הנה הוא כאן >> עוגת ביסקוויטים מנצחת!
Ingredients
Directions
נשבור את הביסקוויטים לחתיכות קטנות, אך לא נרסק לגמרי. נניח את הביקסוויטים בקערה גדולה.
בסיר על להבה נמוכה נערבב סוכר וקקאו. נוסיף לסיר מים / חלב ונערבב היטב. נוסיף גם את החמאה ונערב היטב עד שהחמאה נמסה לחלוטין. לסיום נוסיף תמצית וניל ונערבב היטב.
ניצוק את תערובת הקקאו מעל לביסקוויטים ונערבב היטב עד שכל הביסקוויטים מצופים.
נעביר את תערובת הביסקוויטים והקקאו לתבנית 26 ונהדק היטב לתחתית התבנית. נכניס למקרר לחצי שעה.
בינתיים נכין את ציפוי השוקולד: על בן מארי או במיקרוגל נחמם אתה שמנת, נשבור לתוכה את השוקולד ושאר המצרכים ונערבב היטב עד לקבלת קרם מבריק.
ניצוק את קרם השוקולד מעל לשכבת כדורי השוקולד ונצנן במקרר או המקפיא עד להגשה.