
עוגת פקאן בחושה והכי קלה להכנה
על ידי FoodisGood עוגות
מתכון לעוגת אגוזי פקאן בחושה וממש מוצלחת. עוגה כזאת שממלאת את הבית בניחוחות מתוקים ופשוט מושלמת לאוהבים לארח. המצרכים בסיסיים וההכנה קלה במיוחד.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
10 דקות
40 דקות
50 דקות
- 2 תבניות אינגליש קייק
מצרכים למתכון
3 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות קקאו
1 גביע יוגורט טבעי 200 גרם / קצפת צמחית לעוגה פרווה
2 שקיות סוכר וניל
1 ורבע כוסות קמח תופח
1/2 אגוזי פקאן קצוצים דק
סירופ מייפל
1/4 כוס אגוזי פקאן חצויים
הוראות הכנה
בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי העוגה מלבד הפקאנים והמייפל.
מוסיפים את אגוזי הפקאן הקצוצים ומערבבים מעט, רק עד שהם נטמעים בבלילה.
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את בלילת העוגה. מניחים אגוזי פקאן חצויים מעל לבלילה.
אופים בתנור חם על 180 מעלות למשך 40 דקות.
כשמוציאים את העוגה מהתנור מחוררים מעט עם קיסם או שיפוד ושופכים מעל כל פני העוגה את הסירופ מייפל.
מצננים היטב, בינתיים העוגה סופגת את הסירופ ויוצאת עוגה מדהימה.
רגע לפני ההגשה - הכי כדאי לפרוס, להניח בצלחת ולהוסיף סירופ מייפל :)
רונן
יצא מעולה, גם בלי מייפל