FoodisGood

בצק פסטה בריא מקמח כוסמין

קמח הכוסמין הוא קמח בריא שמתאים לסוכרתיים, מהקמח ניתן להכין פסטה ביתית בריאה וטעימה. מומלץ להגיש את הפסטה לצד רטבים שונים. מתאים מאוד לארוחת צהריים.

Yields1 Serving
Prep Time45 minsCook Time15 minsTotal Time1 hr
 500 גרם קמח כוסמין
 קורט מלח
 5 ביצים
 2 כפות שמן זית
1

בקערה גדולה נלוש היטב את כל מצרכי הבצק, נקבל כדור בצק קשה ללישה.

2

נמשיך ללוש כ-10 דקות ונעטוף את הקערה בניילון נצמד.

3

נניח את הקערה על השיש למשך כחצי שעה.

4

לאחר מנוחה נוציא את בצק הפסטה מהקערה ונרדד במכונת פסטה.

5

ניצור רצועות ארוכות ומעט עבודה ונחלק למנות.

6

נכין את הפסטה בסיר עם מים רותחים ונגיש לצד רוטב ביתי.

Ingredients

 500 גרם קמח כוסמין
 קורט מלח
 5 ביצים
 2 כפות שמן זית

Directions

1

בקערה גדולה נלוש היטב את כל מצרכי הבצק, נקבל כדור בצק קשה ללישה.

2

נמשיך ללוש כ-10 דקות ונעטוף את הקערה בניילון נצמד.

3

נניח את הקערה על השיש למשך כחצי שעה.

4

לאחר מנוחה נוציא את בצק הפסטה מהקערה ונרדד במכונת פסטה.

5

ניצור רצועות ארוכות ומעט עבודה ונחלק למנות.

6

נכין את הפסטה בסיר עם מים רותחים ונגיש לצד רוטב ביתי.

Notes

בצק פסטה בריא מקמח כוסמין

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן