FoodisGood

מתכון: מרק עדשים ירוקות מדהים בקלי קלות

כשקר וגשום בחוץ, מרק עדשים ירוקות יכול לחמם את הגוף והנשמה. מרק משביע ומזין מלא בירקות וויטמינים והכי חשוב - טעים במיוחד. עדשים ירוקות מהוות את הבסיס למרק הזה, מה שהופך אותו למרק מאוד מאוד בריא וכל-כך טעים!

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time2 hrsTotal Time2 hrs 30 mins
 2 כוסות עדשים ירוקות
 2 בצלים קצוצים
 4 שיני שום כתושות
 3 עגבנות חתוכות לקוביות
 1 כפית כמון
 1/2 כפית כורכום
 2 גזרים חתוכים לקוביות
 2 קישואים חתוכים לקוביות
 2 תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות
 פלפל שחור גרוס
 1 רסק עגבניות קטן
 3 כפות אבקת מרק עוף / פרווה
 כמה גבעולי שמרי קצוץ
 מעט כוסברה קצוצה
 1/2 כפית סחוג ירוק
1

תחילה נשרה את העדשים הירוקות במים רותחים למשך חצי שעה, נסנן מנוזלים.

2

בסיר עמוק וגדול נטגן בצלים קצוצים עם שום למספר דקות.

3

נוסיף את העגבניות החתוכות ונבחש היטב.

4

נוסיף לסיר תבלינים וירקות ונבחש היטב.

5

כעת נמלא את הסיר במים רותחים עד כ- 3/4 גובה הסיר.

6

נוסיף לסיר רסק עגבניות ואת העדשים לאחר השרייה, נוסיף גם את הירק הקצוץ, נביא לרתיחה ונבשל עד שכל הירקות רכים.

7

רגע לפני הסרת סיר המרק מהאש נוסיף לסיר סחוג ונערבב היטב.

מי שאוהב מרק עדשים ירוקות סמיך יכול לטחון את המרק לאחר שהוא מוכן עם בלנדר מוט ידני עד למרקם הרצוי.


עוד מתכוני עדשים מומלצים:

  1. מרק עדשים כתומות בקלי קלות
  2. סלט עדשים עשיר בבריאות
  3. קציצות עדשים ממגוון סוגים

אם בא לכם ללמוד עוד קצת על העדשים, דרכי הבישול והתכונות הבריאותיות, כנסו לכאן >> הכל על עדשים

Ingredients

 2 כוסות עדשים ירוקות
 2 בצלים קצוצים
 4 שיני שום כתושות
 3 עגבנות חתוכות לקוביות
 1 כפית כמון
 1/2 כפית כורכום
 2 גזרים חתוכים לקוביות
 2 קישואים חתוכים לקוביות
 2 תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות
 פלפל שחור גרוס
 1 רסק עגבניות קטן
 3 כפות אבקת מרק עוף / פרווה
 כמה גבעולי שמרי קצוץ
 מעט כוסברה קצוצה
 1/2 כפית סחוג ירוק

Directions

1

תחילה נשרה את העדשים הירוקות במים רותחים למשך חצי שעה, נסנן מנוזלים.

2

בסיר עמוק וגדול נטגן בצלים קצוצים עם שום למספר דקות.

3

נוסיף את העגבניות החתוכות ונבחש היטב.

4

נוסיף לסיר תבלינים וירקות ונבחש היטב.

5

כעת נמלא את הסיר במים רותחים עד כ- 3/4 גובה הסיר.

6

נוסיף לסיר רסק עגבניות ואת העדשים לאחר השרייה, נוסיף גם את הירק הקצוץ, נביא לרתיחה ונבשל עד שכל הירקות רכים.

7

רגע לפני הסרת סיר המרק מהאש נוסיף לסיר סחוג ונערבב היטב.

Notes

מתכון: מרק עדשים ירוקות מדהים בקלי קלות

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן