
מצרכים למתכון
4-5 צרורות עלי מנגולד
1 תוח אדמה גדול
1 בצל גדול
1 ביצה
מלח ופלפל שחור
שמן זית לטיגון
הוראות הכנה
את עלי הסלק נשטוף ונייבש היטב. נחתוך גס (כמו חסה לסלט).
במחבת רחבה נטגן בצל קצוץ בשמן זית, נוסיף את עלי המנגולד ונטגן יחדיו עד לריכוך העלים. נסנן מנוזלים ונניח לצינון.
בקערה גדולה נערבב ביצים, תפוחי אדמה מגוררים (בפומפייה), מלח, פלפל ואת תערובת עלי המנגולד והבצל לעיסה אחידה.
נחמם שמן במחבת ונטגן את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה.
אוספי מתכונים שימושיים שבטוח תאהבו:
הידעתם? עלי מנגולד מלאים בויטמינים חיוניים, שומרים על בריאות העצם ואפילו משפרים את הראייה, רוצים לדעת עוד? כנסו לכתבה הבאה >> עלי מנגולד - יתרונות בריאותיים ומתכונים מפתיעים
2 דירוגים וחוות דעת
חגית
יש אפשרות להכין מראש ולהקפיא?
לימור
עשיתי עכשיו, מקווה שיצליח, לא צריך להוסיף קמח קצת?
אני הוספתי 2 ביצים