עוגת גרנולה ושוקולד בכלום עבודה
את העוגה הזאת כל אחד יכול להכין! 15 דקות עבודה במקסימום והרושם שהיא תותיר על האורחים... לאחר הכנת העוגה ניתן לחתוך לפרוסות ומתקבלים חטיפים מדליקים קראנצ'יים!
בקערה גדולה מערבבים לעיסה דביקה א הגרנולה עם הסילאן והלוטוס.
לאחר שנתקבלה עיסה דביקה משטחים את הגרנולה בתחתית 2 תבניות אינגליש קייק (אפשר גם עגולה בקוטר 28).
בסיר קטן על להבה נמוכה מחממים את הקצפת יחד עם השוקולד עד להמסה מלאה.
יוצקים את השוקולד על גבי הגרנולה שבתבנית ודופקים קלות על השיש.
מכניסים את העוגה ל-10 דקות הקפאה וזה הכל..
לקישוט עליון יש לשמור מעט עיסת גרנולה וממנה ליצור כדורים.
לסדר את הכדורים מעל לגנאש השוקולד.
להמיס 2 כפות ממרח לוטוס במוקרוגל ולסלף מעל לכל עם מזלג או בעזרת שקית אוכל.
אם חטיפים מתוקים זה הסיפור, הרי שיש לנו מתכונים מעולים:
Ingredients
Directions
בקערה גדולה מערבבים לעיסה דביקה א הגרנולה עם הסילאן והלוטוס.
לאחר שנתקבלה עיסה דביקה משטחים את הגרנולה בתחתית 2 תבניות אינגליש קייק (אפשר גם עגולה בקוטר 28).
בסיר קטן על להבה נמוכה מחממים את הקצפת יחד עם השוקולד עד להמסה מלאה.
יוצקים את השוקולד על גבי הגרנולה שבתבנית ודופקים קלות על השיש.
מכניסים את העוגה ל-10 דקות הקפאה וזה הכל..
לקישוט עליון יש לשמור מעט עיסת גרנולה וממנה ליצור כדורים.
לסדר את הכדורים מעל לגנאש השוקולד.
להמיס 2 כפות ממרח לוטוס במוקרוגל ולסלף מעל לכל עם מזלג או בעזרת שקית אוכל.