FoodisGood

פשטידת פלפלים צבעונית עם שיבולת שועל

צבעונית, טעימה ומאוד קלה להכנה - מתכון לפשטידת פלפלים שכל אחד יכול להכין. מתאימה לאירוח וגם לארוחת ערב זריזה

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins
 2 פלפלים בצבעים
 בצל גדול קצוץ
 כף שמן
 1/2 גביע קוטג'
 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
 100 גרם גבינה מלוחה קשה מפוררת (בולגרית / גבינת חמד / צפתית)
 2 כפות שמנת חמוצה
 2 כפות שיבולת שועל
 כפית אבקת אפייה
 3 ביצים
1

חוצים את הפלפלים ומנקים היטב מגרעינים, חותכים לקוביות.

2

במחבת מטגנים בצל ופלפלים בכף שמן כ-5 דקות, רק עד שהפלפלים מתרככים מעט.

3

מניחים את תערובת הפלפלים והבצל לצינון.

4

בקערה גדולה מערבבים היטב את הגבינות עם קמח, אבקת אפייה וביצים.

5

מוסיפים לבלילה את הפלפלים והבצל ומערבבים היטב.

6

משמנים תבנית מרובעת בינונית ואליה יוצקים את בלילת הפשטידה.

7

אופים בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.

8

מוציאים מהתנור ומניחים להתייצבות כחצי שעה.

פשטידות קלות זה הפתרון המושלם! הנה כמה מתכונים מומלצים:

Ingredients

 2 פלפלים בצבעים
 בצל גדול קצוץ
 כף שמן
 1/2 גביע קוטג'
 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
 100 גרם גבינה מלוחה קשה מפוררת (בולגרית / גבינת חמד / צפתית)
 2 כפות שמנת חמוצה
 2 כפות שיבולת שועל
 כפית אבקת אפייה
 3 ביצים

Directions

1

חוצים את הפלפלים ומנקים היטב מגרעינים, חותכים לקוביות.

2

במחבת מטגנים בצל ופלפלים בכף שמן כ-5 דקות, רק עד שהפלפלים מתרככים מעט.

3

מניחים את תערובת הפלפלים והבצל לצינון.

4

בקערה גדולה מערבבים היטב את הגבינות עם קמח, אבקת אפייה וביצים.

5

מוסיפים לבלילה את הפלפלים והבצל ומערבבים היטב.

6

משמנים תבנית מרובעת בינונית ואליה יוצקים את בלילת הפשטידה.

7

אופים בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.

8

מוציאים מהתנור ומניחים להתייצבות כחצי שעה.

Notes

פשטידת פלפלים צבעונית עם שיבולת שועל

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן